Mascus Suomi > Maarakennuskoneet > Kaivinkoneet ja kaivinkone myynti

Kaivinkoneet ja kaivinkone myynti

Nykyiset hakuehdot
Tuoteryhmä
Maarakennus
Kaivukoneet
Huutokauppailmoitukset
Ei

Vastaavat merkit tuoteryhmässä: Maarakennus

Merkki Ilmoitusten määrä
Volvo66
Yanmar49
Komatsu40
Caterpillar34
Hitachi27
22676 hakutulosta haulle "Kaivukoneet"

Alla voit nähdä kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt kaivinkoneet ja kaivinkone myynti, maarakennus-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen kaivinkoneet ja kaivinkone myynti tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin kaivinkoneet ja kaivinkone myynti koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa käytettyjen kaivinkoneet ja kaivinkone myynti hakutuloksia valitsemalla vasemmalla puolella olevassa tarkennetussa haussa eri suodattimia.

Myydään käytetyt kaivinkoneet

Mascuksessa on myynnissä laaja valikoima käytettyjä kaivinkoneita Suomesta ja muualta Euroopasta.

Myytävät kaivinkoneet käsittävät käytetyt mini-, midi-, pyörä- ja telakaivukoneet. Merkeistä ovat edustettuina mm. Komatsu, Volvo, Hitachi ja Caterpillar -kaivinkoneet.

Miten ostan käytetyn kaivinkoneen?

Kun olet kiinnostunut käytetystä kaivinkoneesta, ota yhteyttä myyjään ja neuvottele kaupat suoraan hänen kanssaan. Palvelu on kaivinkoneen ostajalle ilmainen.

Jos et löydä sopivaa kaivinkonetta yllä olevalla hakutoiminnolla, voit jättää ilmaisen ostoilmoituksen, jossa määrittelet millainen kaivinkone täyttää vaatimuksesi. Mascukseen rekisteröitynyt myyjä voi ottaa Sinuun yhteyttä, kun sopiva käytetty kaivinkone tulee hänelle myyntiin.

Myynti-ilmoituksen sivun kautta löydät myös vinkkejä, miten kaivinkone voidaan rahoittaa ja kuljettaa Sinulle.

Miten myydä kaivinkone?

Kaivinkoneiden myyminen on tehty Mascuksessa helpoksi. Rekisteröityminen hoituu ilmoituksen jättämisen siivellä eikä tuhlaa aikaasi. Myynti-ilmoituksen perusteella ostamisesta kiinnostunut ottaa Sinuun suoraan yhteyttä tai lähettää yhteydenottopyynnön Mascuksen lomakkeella.

Mascukseen jätettyjä myynti-ilmoituksia pidetään esillä 60 vuorokautta. Myytävät kaivinkoneet näkyvät myös muiden maiden Mascus-sivustoilla. Kaivinkone voidaan myydä samalla ilmoituksella vaikkapa Puolaan tai johonkin muuhun Euroopan maahan.

Myynti-ilmoituksesta peritään maksu. Sen voi suorittaa verkkopankissa, luottokortilla tai tilisiirtona.

Katso tästä paljonko kaivinkoneen myynti-ilmoitus kustantaa.

Mascus Suomi > Maarakennuskoneet > Kaivinkoneet ja kaivinkone myynti