Mascus Suomi > Maarakennuskoneet > Traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat

Traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat

Nykyiset hakuehdot
Tuoteryhmä
Maarakennus
Kaivurikuormaajat
Huutokauppailmoitukset
Ei

Vastaavat merkit tuoteryhmässä: Maarakennus

Merkki Ilmoitusten määrä
Lännen35
JCB15
Case4
Kobelco4
New Holland4
3477 hakutulosta haulle "Kaivurikuormaajat"

Alla voit nähdä kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat, maarakennus-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa käytettyjen traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat hakutuloksia valitsemalla vasemmalla puolella olevassa tarkennetussa haussa eri suodattimia.

Osta tai myy käytetty traktorikaivuri tai kaivurikuormaaja

Traktorikaivuri tai kaivurikuormaaja myydään Mascuksen kautta vaivattomasti Suomeen tai muualle Eurooppaan.

Ostaja löytää valikoimista löytyvät esimerkiksi JCP, Caterpillar, New Holland, Case ja Volvo -kaivurikuormaajat ja traktorikaivurit.

Traktorikaivurin tai kaivurikuormaajan ostaminen

Ota yhteyttä suoraan myyjään, kun sopiva käytetty traktorikaivuri tai kaivurikuormaaja on löytynyt. Voit jättää myyjälle yhteydenottopyynnön Mascuksen kautta. Palvelun käyttö on ostajalle ilmaista.

Mikäli sopivaa traktorikaivuria tai kaivurikuormaajaa ei heti löydy, voit jättää maksuttoman ostetaan-ilmoituksen, jossa kerrot millainen kone täyttää vaatimuksesi.

Myynti-ilmoitusten sivuilla olevien linkkien avulla löydät Mascuksen yhteistyökumppaneiden palveluita, joiden avulla traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat voidaan rahoittaa ja kuljettaa niiden ostajille.

Traktorikaivuri myyntiin

Kaivurikuormaaja tai traktorikaivuri on helppo ilmoittaa myyntiin Mascuksessa. Ostamisesta kiinnostunut ottaa yhteyttä suoraan myyjään tai jättää tälle Mascuksen välityksellä yhteydenottopyynnön.

Traktorikaivureiden ja kaivurikuormaajien myynti-ilmoitukset ovat Mascuksessa esillä 60 vuorokauden ajan. Myydään-ilmoitukset näkyvät myös muiden maiden paikallisilla Mascus-sivustoilla. Käytetyt kaivurikuormaajat voidaan haluttaessa myydä myös ulkomaille, jos vain kielitaito riittää; ulkomaille myynti ei tuo lisäkustannuksia myyjälle Mascuksen puolelta.

Myynti-ilmoitus on maksullinen. Sen hinta voidaan suorittaa verkkopankissa, luottokortilla tai tilisiirrolla.

Kaikki vaihtokoneet – selaile vaihtokoneita Mascuksen etusivun kautta

Mascus Suomi > Maarakennuskoneet > Traktorikaivurit ja kaivurikuormaajat