Hakutulokset

Alla näet ilmoituksia luokasta käytetyt vinssit, jotka ovat myynnissä Mascuksen maatalous-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen vinssit tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin vinssit koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa käytettyjen vinssit hakutuloksia käyttämällä tarkennettua hakua vasemmalla puolella.

Näytetään: 1 - 20 / 71
ilmoitusta/sivu
71 hakutulosta haulle "Vinssit"

Vinssit käytettynä edullisimmin

Mascuksen kautta voidaan ostaa ja myydä vinssejä koko Euroopan alueella. Hyväkuntoisetkaan käytetyt vinssit eivät ole harvinaisuus.

Näin ostetaan käytetty vinssi

Sopivan vinssin löydyttyä ota yhteyttä sen myyjään tai jätä tälle yhteydenottopyyntö Mascuksen välityksellä. Vinssin ostajalle palvelu on maksuton.

Jos tarvittavaa vinssiä ei löydy, voit jättää Mascukseen maksuttoman halutaan ostaa -ilmoituksen. Silloin saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun sopiva vinssi ilmestyy valikoimiin.

Vinssin rahoituksesta ja kuljetuksesta löytyy tietoa myynti-ilmoitusten sivujen kautta.

Vinssin myyminen

Vinssi on helppo laittaa myyntiin Mascuksen avulla. Vinssistä kiinnostunut ottaa yhteyttä myyjään suoraan tai jättää tälle yhteydenottopyynnön. Ostaja ja myyjä tekevät kaupan keskenään ilman välikäsiä.

Myytävät vinssit näkyvät Mascuksessa 60 vuorokautta samalla ilmoituksella. Vinssit ovat esillä myös muunkielisillä Mascus-sivustoilla: vinssi voidaan myydä ilman ylimääräisiä ilmoituskustannuksia myös ulkomaille.

Vinssin myynti-ilmoitus on maksullinen. Maksutavat ovat verkkopankki, tilisiirto ja luottokortti.

P.S. Mascuksesta löytyvät myös muut koneet puunkäsittelyyn, kuten klapikone tai sirkkeli.