Käytetyt trukit

Nykyiset hakuehdot
Tuoteryhmä
Materiaalinkäsittely
Trukit
Huutokauppailmoitukset
Ei

Vastaavat merkit tuoteryhmässä: Materiaalinkäsittely

Merkki Ilmoitusten määrä
Toyota69
Linde35
Mitsubishi21
Hyster20
Still17
11697 hakutulosta haulle "Trukit"

Alla näet kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt käytetyt trukit, materiaalinkäsittely-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen käytetyt trukit tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin käytetyt trukit koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Ole hyvä ja käytä tarkennettua hakua vasemmalla puolella supistaaksesi hakua luokassa käytetyt trukit.

Myydään käytetyt trukit

Mascuksessa on myynnissä laaja valikoima käytettyjä trukkeja Suomesta ja koko Euroopasta.

Trukki-inventaario käsittää käytetyt sähkötrukit, työntömastotrukit, haarukkavaunut, pinoamistrukit, lavansiirtotrukit, vastapainotrukit sekä monet muunlaiset trukit. Myytävien trukkien merkkejä ovat mm. Jungheinrich, Hyster, Toyota, Yale, Linde, Cat, Mitsubishi, Rocla, BT, STILL ja Nissan.

Miten ostaa käytetty trukki?

Kun haluat ostaa käytetyn trukin, otat vain yhteyttä myyjään ja sovitte kaupat keskenänne. Palvelu on trukin ostajalle ilmainen.

Jos et löydä sopivaa trukkia yllä olevalla hakutoiminnolla, voit jättää ilmaisen ostoilmoituksen, jossa määrittelet millaisen trukin tarvitset. Mascukseen rekisteröitynyt myyjä voi ottaa Sinuun yhteyttä, kun Sinulle sopiva käytetty trukki tulee hänelle myyntiin.

Myynti-ilmoituksen sivun kautta löydät vinkkejä, miten trukki voidaan rahoittaa ja kuljettaa Sinulle.

Haluatko myydä käytettyjä trukkeja?

Trukkeja on helppo myydä Mascuksen kautta. Rekisteröityminen hoituu ilmoituksen jättämisen siivellä eikä tuhlaa aikaasi. Myynti-ilmoituksen perusteella ostaja ottaa Sinuun suoraan yhteyttä tai lähettää Mascuksen lomakkeella yhteydenottopyynnön.

Mascukseen jätettyjä myydään-ilmoituksia näytetään 60 vuorokautta. Myytävä trukki näkyy myös muiden maiden Mascus-sivustoilla. Trukki voidaan myydä samalla ilmoituksella vaikkapa Ruotsiin tai johonkin muuhun Euroopan maahan.

Myynti-ilmoituksen jättämisestä peritään maksu. Sen voi suorittaa verkkopankissa, luottokortilla tai tilisiirtona.

Katso tästä trukkimyynti-ilmoituksen hinta.