Metsäkoneet

Käytetyt metsäkoneet jakautuvat alla listattuihin kategorioihin. Valitse etsimäsi konetyyppi, niin pääset hakemaan laajasta valikoimasta sen lajin metsäkoneita.

Harvesterit (1065)

  Juontokoneet (305)

   Kaivukoneet (46)

    Sahat (64)

     Osta & myy käytetyt metsäkoneet

     Mascuksen kautta myydään kattava valikoima käytettyjä metsäkoneita maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

     Myytävät metsäkoneet edustavat mm. seuraavia merkkejä: Timberjack, Valmet, Ponsse, John Deere, Rottne, Logset, Logman, FMG ja Gremo.

     Löydät ilmoituksista harvesterit, kaivukoneet, ajokoneet eli kuormatraktorit sekä muut käytetyt metsäkoneet. Myynnissä ovat myös metsäkoneen varaosat, lisävarusteet ja komponentit kuten hakkupäät ja kourat. Myynti-ilmoituksia on koko Suomesta mutta myös muualta Euroopasta.

     Metsäkoneen ostaminen

     Kun sopiva metsäkone on löytynyt, ota yhteyttä myyjään tai jätä yhteydenottopyyntö Mascuksen avulla. Voitte sopia kaupat keskenänne ilman välikäsiä. Palvelu on ilmainen metsäkoneen ostajalle.

     Jos sopiva metsäkone ei heti tule vastaan, voit jättää halutessasi ilmaisen ostoilmoituksen.

     Ilmoitusten sivujen kautta löytyy tietoa palveluista, joilla kone voidaan rahoittaa ja kuljettaa ostajalle.

     Metsäkone myyntiin

     Metsäkoneen myyminen on mutkatonta. Palveluun rekisteröityminen tapahtuu automaattisesti, kun ensimmäinen myynti-ilmoitus jätetään. Ostaja ottaa sinuun suoraan yhteyttä tai jättää palvelun kautta yhteydenottopyynnön.

     Ilmoitukset ovat näkyvillä 60 vuorokautta. Myytävät metsäkoneet näkyvät myös muiden maiden Mascus-sivustoilla: kone voidaan myydä myös ulkomaille ilman eri kustannuksia, jos ostaja ja myyjä vain ymmärtävät samaa kieltä.

     Myynti-ilmoituksen jättäminen on maksullista. Ilmoituksen maksutavat ovat tilisiirto, luottokortti ja verkkopankki.

     Katso tästä paljonko metsäkoneen myyminen kustantaa.

     Maatalouskoneet-osiossa on erillinen Puun ja polttopuun käsittely –luokka, josta löytyvät mm. juontokoura- sekä klapikone- ja –sirkkeli-ilmoitukset.

     Alueesi myyjät ja palveluntarjoajat luokassa metsäkoneet

     Mascus Locator auttaa sinua löytämään lähimmät jälleenmyyjät ja metsäkoneille palveluita tarjoavat yritykset:

     Voit myös selata näitä yrityksiä sijainnin mukaan valitsemalla Locatorissa alue (kuten Eurooppa), maa  (esim. Suomi) tai paikkakunta (kuten Jämsä, Kuopio, Vieremä tai Soini).