Mascus Suomi > Ympäristökoneet > Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurit

Nykyiset hakuehdot
Tuoteryhmä
Ympäristökoneet
Nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit
Huutokauppailmoitukset
Ei

Vastaavat merkit tuoteryhmässä: Ympäristökoneet

Merkki Ilmoitusten määrä
John Deere10
Toro9
Jacobsen8
Stiga8
Kubota7
2593 hakutulosta haulle "Nurmenhoitokoneet ja ruohonleikkurit"

Alla näet kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt ruohonleikkurit, puutarha- ja maisemakoneet-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen ruohonleikkurit tuotemerkit , jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin ruohonleikkurit koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa ruohonleikkurit hakutuloksia valitsemalla vasemmalla puolella olevassa tarkennetussa haussa eri suodattimia.

Osta tai myy ajettava ruohonleikkuri

Mascuksen avulla myydään iso valikoima käytettyjä ajoleikkureita eli ajettavia ruohonleikkureita sekä muita nurmenhoitokoneita. Myytävät ajoleikkurit ovat paitsi Suomesta niin myös muualta Euroopan alueelta.

Myynti-ilmoituksista löytyvät mm. käytetyt ajettavat Toro-, Ransomes-, Jacobsen-, Kubota- ja John Deere-ruohonleikkurit.

Miten ostaa käytetty ajoleikkuri?

Kun sopiva käytetty ajoleikkuri tulee vastaan, ota yhteyttä suoraan sen myyjään tai jätä yhteydenottopyyntö. Mascus ei ota kaupoista välityspalkkiota, eli palvelu on ilmainen ajoleikkurin ostajalle.

Jos tarkoituksiisi soveltuvaa ruohonleikkuria ei löydy, voit halutessasi jättää maksuttoman osto-ilmoituksen.

Myynti-ilmoitussivujen linkeistä löydät palveluita, joilla ajettava ruohonleikkuri voidaan rahoittaa ja kuljettaa sen ostajalle.

Ruohonleikkurit myyntiin

Ajettava ruohonleikkuri on helppo myydä Mascuksen avulla. Rekisteröityminen hoituu vaivatta myynti-ilmoituksen jättämisen sivussa. Ruohonleikkurista kiinnostunut ottaa yhteyttä suoraan myyjään tai jättää tälle yhteydenottopyynnön Mascuksen välityksellä.

Myytävät ruohonleikkurit ovat esillä 60 vuorokautta samalla ilmoituksella. Myydään-ilmoitukset näkyvät myös muunkielisillä Mascus-sivustoilla. Ajettava ruohonleikkuri voidaan myydä ilman ylimääräisiä ilmoituskustannuksia myös ulkomaille, jos kaupantekijöiden kielitaito riittää.

Ilmoittaminen on myyjälle maksullista. Myynti-ilmoituksen voi maksaa tilisiirrolla, verkkopankissa tai luottokortilla.

P.S. Ruohonleikkurit eivät ole Mascuksen ainoita ympäristökoneita, vaan valikoimista löytyvät myös esimerkiksi painepesurit.

Mascus Suomi > Ympäristökoneet > Ruohonleikkurit