IIlmaiset ostoilmoitukset ja ”hälytykset”

Jos sinun on vaikea löytää sopivaa konetta tai kuljetusajoneuvoa, voit jättää Mascukseen ilmaisen ostoilmoituksen, niin saat tarjouksia sähköpostiisi.

Ilmainen palvelu

Ostoilmoitusten lisääminen on ilmainen palvelu, jonka avulla voit tehdä jälleenmyyjille tiettäväksi, millaista konetta etsit. Sinun tarvitsee ainoastaan kirjoittaa yksityiskohtainen kuvaus koneesta sekä lyhyt viesti jälleenmyyjille haluamallasi kielellä (suosittelemme käyttämään englannin kieltä, jos haluat ostoilmoituksen kansainväliseen levitykseen).

Vastaanota ”hälytyksiä” tarjouksista sähköpostiisi

Kun olet jättänyt ilmaisen ostoilmoituksen, saat heti sähköpostiisi ilmoituksen, kun vaatimuksiasi vastaava käytetty kone lisätään markkinapaikkaan.

Jätä nyt ilmainen ostoilmoitus ja saa ”hälytyksiä” haluamistasi koneista.

Kirjaudu Oma Mascukseen lisäpalveluita varten

Rekisteröidy maksutta Mascuksen käyttäjäksi, niin saat käyttöösi lisäpalveluita, jotka nopeuttavat ja helpottavat käytettyjen laitteiden etsimistä Mascuksesta. Ota selville, miksi ilmainen rekisteröityminen kannattaa

Kysymyksiä? Ota yhteyttä

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä liittyen Mascuksen käyttöön, ominaisuuksiin tai hakupalveluihin, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Mascus lukuina

Mascus lukuina

Referenssejä