Mascus – koneidesi markkinapaikka

Eikö olisi hienoa löytää helposti kattava listaus käytetyistä raskaista koneista tai kuljetuskalustosta? Entä jos voisit löytää tietoa raskaiden koneiden ja kuljetuskaluston parissa toimivista yrityksistä ja palveluntarjoajista?

Mascus on itsenäinen sähköinen markkinapaikka, josta voit löytää tuhansia käytettyjä laitteita ja koneita paikallisilta markkinoilta, ympäri Suomea tai kaikkialta maailmasta. Olemme erikoistuneet

Selaa ilmaiseksi omalla kielelläsi

Mascus haluaa tarjota helppoa hakupalvelua ja siksi käytettyjen koneiden selaaminen markkinapaikallamme on maksutonta. Etsi merkittävimpien tuotemerkkien ja laitemallien tarjouksia jälleenmyyjiltä ympäri Eurooppaa ja maailmaa. Ja mikä parasta, voit tehdä sen omalla kielelläsi.

Olemme luoneet sinua varten helppokäyttöisen hakupalvelun. Voit halutessasi yksinkertaistaa tai tarkentaa hakua esimerkiksi konetyypin, merkin, sijainnin, hinnan tai valmistusvuoden mukaan. Vertailutyökalun avulla voit vertailla ilmoituksia nopeasti ja vaivattomasti.

Mascus ei osallistu neuvotteluihin tai kaupantekotapahtumaan. Kun olet löytänyt haluamasi käytetyn laitteen, ota yhteyttä suoraan myyjään sähköisen lomakkeen välityksellä, jonka löydät myyjän osoitteen alapuolelta tai tuotesivun yhteystietojen yhteydestä. Kun otat yhteyttä myyjään, muista mainita, että löysit ilmoituksen Mascuksesta.

Löysitkö haluamasi laitteen, mutta et tiedä, mitä sen kuljettaminen maksaa? Hanki kuljetus- tai rahoituspalvelutarjous Mascuksen kautta. Klikkaa vain rahoitus-/kuljetuspalvelulinkkiä tuotekortissa, täytä tietosi ja rahoitus-/kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä.

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja aloita käytettyjen koneiden etsintäsi jo tänään.

Mascus lukuina

Mascus lukuina

Referenssejä