Mascus uutiskirje, kesäkuu 2014Tarvitseeko yrityksesi yksinkertaisia nettisivuja?

Oletko ajatellut hankkia yrityksellesi yksinkertaiset nettisivut, jossa voit esitellä laitteitasi? Haluatko uudistaa yrityksesi vanhoja nettisivuja, mutta olet huolissasi siitä, että se maksaa sinulle aikaa ja rahaa?
Olemme kehittäneet sinun tarpeisiisiMiniweb-palvelun, helposti muokattavat nettisivut, joissa voit esitellä koneitasi, kertoa tarjoamistasi palveluista ja yrityksestäsi. Lisäksi sivuilla on yhteydenottolomake. Sinun tarvitsee ainoastaan lisätä ilmoituksesi Mascukseen ja ne näkyvät nettisivuillasi automaattisesti. Sivusi voidaan myös suunnitella brändisi värien mukaisesti.
Ota yhteyttä Mascuksen paikallisedustajaasi jo tänään ja hanki oma Miniweb!Ritchie Bros.

Omistatko laitteen, jonka haluaisit muuttaa rahaksi? Ehkä tarvitset laitetta tulevaa projektia varten? Ritchie Bros. Auctioneers auttaa satojatuhansia ihmisiä vuosittain laitteiden ostamisessa ja myymisessä. Ritchie Bros. -huutokauppaan osallistuvat ihmiset ovat yhtä moninaisia kuin myytävät laitteet. Tervetuloa maailman suurimpaan teollisuushuutokauppaan! Kiinnostaako? Katso video tai vieraile Ritchie Bros. nettisivuilla.BAUMA Kiina 2014

Maailman suurimmat rakennusmessut – bauma – avaa ovensa Kiinassa marraskuussa. Vuonna 2012 bauma Kiinalla oli valtava vaikutus: 2718 näytteilleasettajaa 38 maasta ja noin 180 000 messuvierasta 141 maasta. Vuonna 2014 järjestäjät odottavat entistä enemmän näytteilleasettajia ja vierailijoita.
Mascus on läsnä omalla osastollaan bauma Kiina 2014 -messuilla. Jos aiot vierailla näyttelyssä, tule tervehtimään meitä!Hauskaa kesää

Mascus Team toivottaa hyvää kesää!
Olet tervetullut tapaamaan meitä useilla messuilla ympäri maailmaa.Rekisteröidy saadaksesi Mascuksen uutiskirjeitä