Mascuksen uutiskirje, syyskuu 2014Yli 300 000 sähköistä ilmoitusta

Mascus on saavuttanut uuden virstanpylvään: 300 000 sähköistä käytettyjen laitteiden ja ajoneuvojen ilmoitusta!. Mascuksessa ilmoittaa yli 6900 yritystä kautta maailman ja joka kuukausi verkkosivustolla käy yli 3,2 miljoonaa vierailijaa, mikä osoittaa, että Mascus on merkittävä tekijä käytettyjen koneiden sähköisessä kaupankäynnissä. Me voimme taata jälleenmyyjille ja myyjille laajimman näkyvyyden. Jätä ilmoituksesi tänään ja lisää käytetyn laitteesi myyntimahdollisuuksia.Tutustu kaikkiin Mascuksen tuotteisiin ja palveluihin!

Tarjoamamme peruspaketin ohella asiakkaamme voivat valita laajasta valikoimasta edistyksellisiä tuotteita ja palveluita kiihdyttämään myyntiään. Etsit sitten Facebook-kauppaa, mobiiliratkaisua liikkeellä olevia ajatellen tai muita koneiden myynninedistämiskeinoja, voit kaikissa näissä asioissa kääntyä Mascuksen puoleen. Tutustu lisää Mascuksen tuotteisiin ja palveluihin.Löydä mitä tarvitset Ritchie Brosista

Kaivinkoneet, traktorit, kuorma-autot, pyöräkuormaajat, perävaunut, nosturit, puskutraktorit ja enemmän. Etsitkö laitteita tai kuorma-autoja? Löydä mitä etsit tulevista Ritchie Bros huutokaupoista. Maailman suurin teollinen huutokauppa järjestää huutokauppoja Britanniassa, Hollannissa, Italiassa, Ranskassa, Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja monissa muissa maissa. Klikkaa tästä nähdäksesi tämänhetkinen tarjonta, huutokauppapäivät ja tarkemmat tiedot.Lisää maailmanlaajuista näkyvyyttä yrityksellesi 3,2 miljoonalla kuukausittaisella vierailijallamme!

Viime kuussa Mascuksessa vierailtiin maailmanlaajuisesti yli 3,2 miljoonaa kertaa, Euroopan pitäessä kärkipaikkaa yli 2,7 miljoonalla vierailulla. Uudet markkinat ovat avautumassa nopeasti Aasiassa: pelkästään viime kuussa alueelta kävi sivustollamme yli 250 000 vierailijaa. Yli puolet kaikista Mascuksen kävijöistä on ensikertailaisia, todistaen sen, että Mascus on paras markkinapaikka käytetylle laitteellesi, riippumatta siitä, missä päin maailmaa itse olet.

Jos sinua kiinnostaa markkinoida yritystäsi rajojesi ulkopuolella, bannerimainonta on siihen erinomainen tapa, koska se lisää liikennettä verkkosivullesi tai konelistaukseesi niistä maista, joihin kohdennat mainonnan. Ota yhteyttä paikalliseen Mascuksen edustajaasi saadaksesi tarjouspyynnön!BAUMA Kiina 2014

Maailman suurimmat rakennusmessut – bauma – avaa ovensa Kiinassa marraskuussa. Vuonna 2012 bauma Kiinalla oli valtava vaikutus: 2718 näytteilleasettajaa 38 maasta ja noin 180 000 messuvierasta 141 maasta. Vuonna 2014 järjestäjät odottavat entistä enemmän näytteilleasettajia ja vierailijoita.
Mascus on läsnä omalla osastollaan bauma Kiina 2014 -messuilla. Jos aiot vierailla näyttelyssä, tule tervehtimään meitä!Volvo Construction Equipment julkaisee mobiilisovelluksen käytetyille raskaslaitteille!

Meillä on ilo ilmoittaa, että Mascus on kehittänyt Volvo Construction Equipmentin mobiilisovelluksen Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueille. Nyt voit kätevästi saada viimeisimmän listauksen Volvo-verkoston käytetyistä laitteista käsiisi!
Seuraa meitä Facebookissa / sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on uusi tapa pitää yhteyttä asiakkaisiin, ja me Mascuksessa olemme halukkaita saattamaan yhteen niin monta asiakasta ja jälleenmyyjää ympäri maailman kuin vain mahdollista.
Katso viimeisimmät päivitykset Mascuksesta.
Seuraa meitä: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Rekisteröidy saadaksesi Mascuksen uutiskirjeitä