Mascus Uutiskirje Kevät 2016Mascus osallistui ennätyksellisille BAUMA 2016 messuille

Mascus osallistui jälleen BAUMA messuille Münchenissä yhteistyössä Ritchie Brosin kanssa. Maailman suurimpaan maarakennusalan tapahtumaan osallistui tänä vuonna ennätykselliset 580 000 vierailijaa yli 200 eri maasta. Myös näytteilleasettajat raportoivat saaneensa suuren määrän tilauksia messujen aikana.

Mascus Mies oli käytävien tähti jakaen messujen aikana tuhansia aurinkolaseja vierailijoille. Mascuksen henkilöstö oli kiireinen isännöidessään asiakkaita ja muita kiinnostavia alan yrityksiä. Nähdään taas Münchenissä vuonna 2019!

Katso joitakin valokuvia BAUMA messuiltaMascuksen rakentama Volvo:n käytetyn kaluston mobiilisovellus saa uuden version

Uusi version Volvo Used Equipment appista julkaistiin viime kuussa sisältäen kaikki EMEA alueen jälleenmyyjät hakemistossaan. Lisäksi käyttäjäystävällisyyttä on parannettu uudessa versiossa.

Alkuperäinen sovellus julkaistiin heinäkuussa 2014 samanaikaisesti 25 kielellä. Ajatuksena oli tarjota asiakkaille helppo ja nopea yhteys Volvon koko käytetyn kaluston varastoon niin älypuhelimilla kuin tableteillakin. Appin kautta löytyvät koneiden kaikki tarpeelliset tiedot sekä myyjien yhteystiedot konekohtaisesti.
Kyseinen sovellus löytyy App Storesta ja Play Storesta nimellä “Volvo Construction Equipment”.

lataa uusi versio ilmaiseksi:
Ilmoituksen lataaminen Mascukseen on helpompaa kuin koskaan!

Olemme viimeaikoina tehneet kovasti töitä tarjotaksemme asiakkaillemme paremman ja saumattoman tavan lisätä ilmoituksensa Mascukseen.
Parannettu ilmoituksen syöttö sisältää erinäisiä helpottavia toimintoja, kuten automaattisesti täyttyviä kenttiä, ilmoituksen laadun mittari, mahdollisuuksia ilmoituksen parempaan näkyvyyteen ja paljon muita pieniä parannuksia. Esimerkiksi hinnan muuttaminen käy nyt nopeammin, kun kaikki tieto on yhdellä sivulla. Uusittu ilmoituksensyöttö on suunniteltu mobiilikäyttäjän näkökulmasta, joten ilmoituksen laittaminen kännykällä tai tabletilla on entistä helpompaa.

Lataa ilmoitus nyt!Tule tapaamaan meitä messuille:

Power Truck Show
12-13/08/2016; Osasto: U311
FinnMETKO
1-3/09/2016; Osasto: 165Rekisteröidy saadaksesi Mascuksen uutiskirjeitä