Mascus Uutiskirje Kevät 2017Tarkasta vaihtokoneesi kätevästi puhelimella

Mascus on kehittänyt koneen kuntotarkastus sovelluksen (inspection app) useille yrityksille. Koneen kuntoarvion tekeminen onnistuu nopeasti ja helposti sovelluksen avulla. Lopputuloksena on valmis raportti, joka päivittyy puhelimelta suoraan tietokoneellesi.

Sovelluksen avulla päästään eroon tuplatyöstä, jota syntyy, kun tarkastus tehdään ensin paperille ja myöhemmin kirjataan joka tapauksessa tietokoneelle.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!Yli 100 000 koneen tekniset tiedot Mascuksessa

Aivan kuin raskaan kaluston Wikipedia, Mascus Specs osiosta löydät tarkat tiedot eri koneista (koko, paino, kapasiteetti, teho jne.) Voit myös ladata suoraan valmistajien esitteitä tunnetuimmista merkeistä ja malleista.

Yli 100 000 koneen tekniset tiedot jopa 1200 eri merkiltä löytyy myt uudistetusta Specs osiostamme.

Tutustu nyt!Ritchie Bros. – Vuoden suurin huutokauppa keräsi huutajat Orlandoon

Viisi intensiivistä kauppapäivää. Tuhansia huutajia ympäri maailmaa. Yli kymmenen tuhatta kohdetta, jotka kaikki vaihtavat omistajaa muutamissa sekunneissa. Ei siis ihme, että Orlandon (USA) Ritchie Bros. huutokaupassa niin huutajat, kuin vierailijatkin usein kuvailevat tunnelmaa upeaksi. Kaikki kohteet myydään eniten tarjoavalle, ilman pohjahintaa – tämä on Ritchien Bros.’in kultainen sääntö ja se tuo samalla huutokauppaan sopivan lisämausteen.

Katso tämä video niin pääset pienelle virtuaalikierrokselle Orlandon huutokaupan yläpuolelle.

Kiinnostaisiko sinua tietää, millä hinnalla koneet vaihtoivat omistajaa edellisessä huutokaupassa? Voit kirjautua ilmaiseksi Ritchie Bros:in palveluun ja pääset näkemään kaikki toteutuneet huutokauppahinnat viimeisen 24 kuukauden ajalta.

Vieraile Ritchie Bros. verkkosivuilla ja luo oma käyttäjätunnus jo tänäänMascus suunnittelee kiinnostavaa tulevaisuutta

Kuntotarkastus sovellus vaihtokoneille, verkkosivun uudistukset, vuokrakoneet ja paljon muuta. Mascuksen henkilöstö ympäri maailmaa kokoontui helmikuussa Roomaan suunnittelemaan Mascuksen tulevaisuutta. Osallistujia oli 22 eri maasta ja myös muutamia Ritchie Bros. kollegoja saapui paikalle.

Meillä oli myös ilo tavata Italian pitkäaikainen asiakkaamme, Herra Paolo Napoleoni yrityksesta Omeco (www.omeco.it). Hän kertoi meille kiinnostavia tarinoita siitä, kuinka raskaan kaluston myynti on vuosien saatossa muuttunut.Huhtikuun mielenkiintoisimman ilmoitukset

Julkaisemme kuukausittain listan mielenkiintoisista ja vaikuttavimmista koneista, jotka ovat myynnissä Mascuksen sivuilla.

Lisäämme jatkuvasti videoita omalla Youtube kanavallemme. Liity seuraajaksiUutta Mascuksessa: Vuokrakoneet!

Mascus on julkaissut uuden vuokraus-osion, josta löydät suuren määrän vuokrattavia koneita, kuorma-autoja ja trukkeja. Tutustu heti!

Onko sinulla vuokrattavaa kalustoa? Ota yhteyttä Mascukseen ja kerromme kuinka saat kalustosi kaikkien kävijöidemme nähtäväksi.