Email Offer -työkalu

Sähköposti on edelleen tehokas keino tavoittaa asiakkaita ympäri maailmaa. Uuden Mascus Email Offer -työkalun ansiosta voit tehdä sähköpostikampanjoistasi paljon tuotteliaampia.

Email Offer -työkalu auttaa sinua:

  • Luomaan interaktiivisen ja brändätyn sähköpostin tarjolla olevista koneistasi vain muutamalla hiiren klikkauksella.
  • Lähettämään erikoistarjouksia tai ajantasaisen varastotilanteen asiakkaillesi tai myyntiorganisaatiollesi.
  • Näyttämään ammattimaisemmalta, kun lähetät tarjouksia tai konelistauksia asiakkaillesi.
Mascus Finland
Aleksanterinkatu 15B, 00100 Helsinki
www:   www.mascus.fi
Puhelin:   +358 400879190

Tarkemmat tiedot:

Me Mascuksessa tiedämme kuinka tehokas hyvä sähköpostikampanja voi olla. Helpottaaksemme asiakkaitamme käyttämään sähköpostimarkkinointia parhaalla mahdollisella tavalla, olemme kehittäneet Mascus Email Offer -työkalun. Tämä on lisäpalvelu asiakkaille, jotka haluavat yhdistää tehokkaasti kohdistetun sähköpostikampanjan sähköiseen läsnäoloonsa Mascuksessa, ja näin kasvattaa myyntiään.

Tarjoustyökalu on suunniteltu auttamaan jälleenmyyjiä lähettämään tietoa ja tarjouksia koneistaan tai kuljetuskalustostaan, jotka he ovat listanneet verkkoon. Helppo ja yksinkertainen Email Offer -työkalu auttaa myyjiä välittämään tarjouksiaan nopeasti ja tehokkaasti myynninedistämistarjouksista kiinnostuneille asiakkaille. Lopputuloksena on korkeampi tulosprosentti ja parempi myynti.

Sinun tarvitsee ainoastaan valita koneet tai osat, jotka haluat näkyviin sähköpostiin. Työkalun ansiosta voit sisällyttää sähköpostiin yrityksesi logon ja ylläpitää brändikuvaasi maksimaalisen tehon aikaansaamiseksi. Kun mahdollinen ostaja saa sähköpostin ja klikkaa koneen tai osan kuvaa, hänet ohjataan suoraan tuote-esittelysivulle. Näin ostaja näkee välittömästi kaikki tiedot tuotteesta sekä sen, miten tuotteen voi ostaa.

Työkalu päivittyy automaattisesti verkossa ollessaan. Siten myös myytyjen koneiden ilmoitukset on merkitty tunnuksella: MYYTY. Email Offer -työkalu on viimeisin askel uusien parannusten sarjassa maailman suurimmassa sähköisessä käytettyjen maatalous-, metsä-, maarakennus- ja materiaalinkäsittelykoneiden markkinapaikassa. Näytä ammattimaiselta ja tehosta myyntiäsi, profiiliasi ja yrityskuvaasi Mascuksen Email Offer -työkalun avulla!