Mascus Hintamittari

Mascus Hintamittari on sähköinen palvelu, joka antaa jälleenmyyjille automaattisen arvion käytetyistä ajoneuvoista ja koneista.

Sen sijaan, että luottaisit pelkästään omiin tietoihisi tai tekisit omia tutkimuksia, voit nopeasti saada vertailuarvoon perustuvan arviointitiedon käyttämällä parasta saatavilla olevaa markkinatietoa.

Mascus Hintamittari luo myös laajan riippumattoman arviointitiedoston, jonka voit näyttää asiakkaillesi, jotka eivät ehkä hyväksy arviotasi heidän kohteestaan.

Käytä Mascus Hintamittaria:

  • rahoituksen arvon arvioimiseen
  • loppuarvon laskemiseen
  • takaisinostohinnan asettamiseen
  • saadaksesi vaihtokauppa-arvion
  • kilpailukykyisen hinnan määrittämiseen ilmoitukseesi
  • myynnin hallintaan
Mascus Finland
Aleksanterinkatu 15B, 00100 Helsinki
www:   www.mascus.fi
Puhelin:   +358 400879190

Mascus Hintamittaria käyttämällä voit olla varma, että saat parhaan hinnan käytetyistä laitteistasi, ilman että sinun tarvitsee käyttää siihen paljon ylimääräistä aikaa ja tutkimuksia. Tämä kaikki onnistuu helposti sähköisen palvelumme avulla.

Jos tarvitset yksityiskohtaisempia arvioita

Hintamittari Premium tarjoaa kehittyneen arviointipalvelun, joka sisältää yksityiskohtaisempaa, tilastotietoihin ja markkinatutkimuksiin perustuvaa arviointitietoa.

Se myös ottaa huomioon sellaiset tekijät kuten ajoneuvon lisälaitteet, iän ja keskimääräisen mittarilukeman tai työtunnit.

Lisää aiheesta

Ota nyt yhteyttä omaan paikalliseen Mascuksen myyntiedustajaasi selvittääksesi palveluiden hinnat ja keskustellaksesi arviointitarpeestasi.