18.4.2012

Uusi mobiiliverkkosivu Mascuksen asiakkaille

Mascus, maailman nopeimmin kasvava raskaiden koneiden ja laitteiden sähköinen markkinapaikka, julkaisee uuden mobiiliverkkosivun, mikä tekee asiakkaille ja jälleenmyyjille entistäkin helpommaksi pysyä Mascuksessa ajan tasalla.

Uusi mobiiliverkkosivu on suunniteltu kasvattamaan palvelun saavutettavuutta. Se tulee hyödyttämään sekä jälleenmyyjiä että asiakkaita tarjoamalla helposti saatavilla olevan portaalin, jota voi selata mobiililaitteilla. Kaikki Mascuksen asiakkaat ja jälleenmyyjät voivat siis käyttää sivustoa myös liikkeellä ollessaan.

Jälleenmyyjille m.mascus.comin Dealer Mobile -palvelu mahdollistaa Mascuksen profiilin katselun, päivityksen ja ylläpidon sekä sisällönhallinnan ja maailman laajimman uusien ja käytettyjen koneiden tietokannan selailun mobiililaitteiden, kuten älypuhelimen, avulla. Dealer Mobile -palvelu tarjoaa myyjille mahdollisuuden siirtää varastonsa paikallisedustajansa tarjoamaan räätälöityyn ratkaisuun, jossa erityisesti tähän tarkoitukseen kehitetty ohjelmisto ohjaa sivuston selaajat suoraan myyjän verkkosivuille. Palvelun ansiosta jälleenmyyjillä on välitön pääsy omaan kalustoluetteloonsa, mitä voi päivittää, siirtää ja arvioida milloin tahansa ja missä tahansa.

Mobiili saavutettavuus tekee uudesta m.mascus.com -portaalista ainutlaatuisen. ”Ymmärrämme, että jälleenmyyjät ovat usein liikkeellä ja poissa toimistoistaan”, selittää Mascuksen myyntijohtaja Rickard Krøtø. ”Joten sen sijaan, että heidän pitäisi odottaa pääsevänsä takaisin toimistoonsa, mobiiliverkkosivun ansiosta he voivat tarkastaa sähköisen profiilinsa Mascuksessa liikkeellä ollessaan. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat tehdä tarvittaessa nopeampia päätöksiä sekä reagoida kiinnostuneiden ostajien kyselyihin heti. Me uskomme, että uusi mobiiliverkkosivu kannustaa jälleenmyyjiä vierailemaan Mascus-sivuillansa useammin ja näin se tarjoaa aidosti ajantasaista palvelua asiakkaillemme”, hän lisää.

Samaan aikaan myös asiakkaat pääsevät mobiiliverkkosivulle selaamaan listauksia, jotka on jaettu helposti navigoitaviin luokkiin. Kun asiakkaat klikkaavat listausta, he näkevät myyjän tuotekuvat (enintään kuusi), tuotetiedot, hinnoittelun ja sijaintitiedot. Asiakkaat voivat halutessaan soittaa jälleenmyyjän numeroon, joka on listauksen yhteydessä, ja tehdä tiedusteluja tuotteista.

Sitoutuminen jatkuvaan kehittämiseen

Tämä innovatiivinen uusi verkkosivu on osa Mascuksen jatkuvaa kehitystä ja tavoitetta tuottaa kattavaa ja vertaansa vailla olevaa palvelua kaikille asiakkailleen. ”Mobiiliverkkosivu nostaa Mascuksen uudelle tasolle tekemällä siitä entistä joustavamman portaalin kaikkien käyttöön”, selittää Mascuksen toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Totesimme, että on tärkeää tuottaa järjestelmä, joka on käyttäjäystävällinen, riippumatta siitä mistä ympäristöstä sitä käytetään, mukaan lukien mobiililaitteet. Verkkoteknologiassa mobiililaitteiden merkitys kasvaa entisestään, joten mobiiliverkkosivun tuottaminen, jonka ansiosta Mascus on saatavilla myös liikkeellä ollessa, oli meille looginen askel. Se myös vahvistaa sitoutumistamme jatkuvaan kehittämiseen”, hän lisää.

Verkkosivusto on ollut koekäytössä ja osoittautunut niin onnistuneeksi, että se on nyt otettu käyttöön kokonaan. Älypuhelinten entisestään yleistyessä ja laajakaistayhteyksien tuodessa internetin myös syrjäisempien alueiden ulottuville, Mascus uskoo, että uusi sivusto osoittautuu erittäin suosituksi Mascuksen asiakkaiden ja jälleenmyyjien keskuudessa ympäri maailmaa. ”Mobiiliteknologia on internetin tulevaisuus ja ottamalla nyt käyttöön oman sivuston uskomme, että olemme etulyöntiasemassa sekä teknologisen kehityksen saralla että parempilaatuisen palvelun tarjoamisessa asiakkaillemme”, kommentoi Fredrik Larsson. ”Olemme ilahtuneita, että se on ollut niin suosittu jo ensimmäisten kokeilujen aikana ja uskomme, että se tasoittaa tietä monille muille mobiilisovelluksille ja lisäpalveluille Mascuksessa lähitulevaisuudessa”, hän päättää.

Yhteystiedot:

Fredrik Larsson, toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, myyntijohtaja / Sales Director, +46 70 660 2780,

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.
Mascus on Alma Media-konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi: www.mascus.com/press


18.4.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003