4.7.2012

Mascuksesta käytettyjen metsäkoneiden markkinajohtaja maailmassa

Mascus − yksi maailman suurimmista raskaiden koneiden ja laitteiden sähköisistä markkinapaikoista − on ottanut johtoaseman käytettyjen metsäkoneiden tarjonnassa ja myynnissä koko maailmassa. Kasvu pohjautuu vankasti sekä suureen myyntiin että maailman johtavien metsätalousmaiden jatkuvaan kiinnostukseen. Mascus saavutti johtoaseman viime lokakuussa ja on siitä lähtien pysynyt kilpailijoidensa edellä.

Muutaman viime vuoden aikana Mascus on keskittynyt rakentamaan mainettaan laadukkaimpien käytettyjen metsäkoneiden tarjoajana. Sen ansiosta Mascuksella on maailmanlaajuinen saavutettavuus ja se on alansa johtaja. ”Koska meistä on tullut tällainen luotettu markkinapaikka käytettyjen metsäkoneiden saralla, olemme voineet kehittää vahvat suhteet kaikkien tärkeimpien toimijoiden kanssa ympäri maailmaa”, selittää toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”He tietävät nyt, että jos heillä on tarve ostaa tai myydä ensiluokkaisia laitteita, paras keino on tehdä se Mascuksen portaalin kautta. Kansainvälisen läsnäolomme ja maailmanlaajuisen saavutettavuutemme ansiosta, meidän kauttamme on helpompaa ja nopeampaa löytää juuri oikea laite tai ostaja käytetylle laitteelle. Tämä pitää markkinat virkeänä ja tarjoaa enemmän valinnanvaraa kaikille asiakkaillemme”, hän lisää.

Maailmanlaajuinen läsnäolo

Mascuksella on edustus 44 maassa ja käytettyjen laitteiden ilmoituksia on yli 230 000 ympäri maailmaa. Tämän ansiosta Mascuksen brändistä on tullut yksi kunnioitetuimpia ja luotetuimpia käytettyjen koneiden kilpailluilla markkinoilla. Lisäksi, haastavasta maailmanlaajuisesta taloustilanteesta huolimatta, Mascus on onnistunut säilyttämään asemansa käytettyjen metsäkoneiden myynnin eturintamassa. ”Me ymmärrämme, kuinka vaikeita viimeiset 12 kuukautta ovat olleet asiakkaillemme. Varmistaaksemme, että he voivat jatkaa liiketoimintaansa normaalisti, pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat käytettyjen metsäkoneiden kaupat”, selittää myyntijohtaja Rickard Krøtø. ”Uskomme, että tarjoamalla asiakkaillemme laajan valikoiman käytettyjä metsäkoneita, voimme auttaa heitä jatkamaan liiketoimintaansa edelleen”, hän lisää.

Mascus on jatkuvasti parantanut läsnäoloaan ympäri maailmaa ja tällä hetkellä Mascuksessa on:

  • yli 3,5 miljoonaa vierailijaa joka kuukausi
  • 5400 ilmoittavaa yritystä ympäri maailmaa
  • 230 000 sähköistä ilmoitusta
  • edustus 44 maassa maailmanlaajuisesti, mukaan lukien 54 Mascus domain-osoitetta 39 kielellä
  • yli 150 uutta jälleenmyyjää joka kuukausi
  • yli 70 myyntiedustajaa, jotka vierailevat ja ottavat yhteyttä jälleenmyyjiin ympäri maailmaa

Kun nyt metsäteollisuus on alkanut jälleen vakaantua viime kuukausien vaikeuksien jälkeen, myös Mascus katsoo eteenpäin kohti uusia tapoja edistää yritysten myyntiä ympäri maailmaa. ”Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään palveluamme sekä ostajia että myyjiä ajatellen, ja tämä asiakaskeskeinen palvelumalli pysyy liiketoimintamallimme ytimessä. Uskomme, että meidän avullamme metsäteollisuus voi kohdata mitkä tahansa haasteet menestyksellisesti ja jatkaa eteenpäin, mikä edistää yleisesti koko teollisuudenalan suurempaa vakautta, päättää Fredrik Larsson.

Yhteystiedot

Fredrik Larsson, toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, myyntijohtaja / Sales Director, +46 70 660 2780,

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.
Mascus on Alma Media-konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
englanniksi: www.mascus.com/press

4.7.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003