6.11.2012

Mascus SPECS-palvelun avulla voit kurkistaa konepellin alle

Mascus (www.mascus.fi), yksi maailman suurimmista raskaiden koneiden, laitteiden ja kuljetuskaluston sähköisistä markkinapaikoista, vie sinut kuvaannollisesti kaivukoneesi, traktorisi, nosturisi tai muun raskaan koneesi konepellin alle, uusimman palvelunsa, Mascus Specsin avulla. Kyseessä on koneiden teknisten tietojen opas.

”Mascus Specs on erityisesti suunniteltu tekemään oikean laitteen löytämisen entistä helpommaksi asiakkaillemme, riippumatta siitä missä päin maailmaa he ovat”, selittää toimitusjohtaja Rickard Krøtø. ”Keskeinen asia tässä uudessa toiminnossa on sen monikielisyys, jonka ansiosta asiakkaat ympäri maailmaa voivat käyttää sitä – eivät ainoastaan englanninkielisissä maissa elävät”, hän lisää.

Mikä on Mascus Specs?

Mascus Specs on uusi palvelu, joka on niiden ostajien ja myyjien saatavilla, jotka käyttävät Mascuksen sovellusalustaa. Se tarjoaa välittömästi saatavilla olevan teknisen informaation tietokannan laajasta valikoimasta koneita. Tietokanta, joka on käytettävissä useilla kielillä, sisältää teknisiä eritelmiä, kuten kaavioita, teknisiä tietoja ja kuvia. Lisäksi tarjolla on koneiden esitteitä ja valmistajien käsikirjoja. Mascus Specsin tarkoitus on auttaa asiakkaita löytämään juuri se, mitä he tarvitsevat, nopeasti ja helposti. Specs-osio jaetaan lisäksi suunnistusta helpottaviin alaluokkiin.

Myyjille palvelu antaa mahdollisuuden tehdä koneestaan entistä houkuttelevampi tarjoamalla ostajille tärkeätä tietoa, joka auttaa heitä tekemään täsmälliseen tietoon perustuvan valinnan.

Kumppanuus Lecturan kanssa

Järjestelmää on kehitetty Mascuksen kumppanin saksalaisen Lectura Verlagin kanssa. Kyseessä on kustantamo- ja konsultointiyritys, joka on erikoistunut tiedonhuoltoon, markkinatutkimukseen ja koneiden arviointiin. ”Lecturan panos on ollut lopullisen järjestelmän tuottamisessa ehdottoman korvaamatonta”, selittää Mascuksen toimitusjohtaja Rickard Krøtø. ”Vuoden pituinen yhteistyö Lecturan kanssa on johtanut siihen, että olemme voineet integroitua Lecturan konseptiin ja tekniseen tietokantaan, joka sisältää tietoa lähes 100 000 koneen mallista, kattaen kaikki maarakennuskoneista ja nosto- ja kurotuslaitteista, kierrätys-, ympäristö- ja maatalouslaitteisiin. Tietokanta on myös elävä – mitä enemmän verkkoon tulee koneita, sitä enemmän voimme lisätä tätä informaatiota tietokantaan, ja näin tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua”, hän lisää.

Mascus on kokenut erittäin menestyksellisen vuoden, joka on vienyt sen ranking-sijoituksissa huipulle. Mascuksesta on esimerkiksi tullut maailman markkinajohtaja sähköisessä metsäkoneiden myynnissä. Mascus on jatkuvasti parantanut läsnäoloaan ympäri maailmaa, ja tällä hetkellä sillä on yli 3,5 miljoonaa vierailijaa joka kuukausi, 5500 ilmoittavaa yritystä ympäri maailmaa yli 240 000 sähköistä ilmoitusta. Läsnäolo ulottuu 42 maahan maailmanlaajuisesti ja kattaa 54 Mascus domain-osoitetta 39 kielellä. Uusi Specs-palvelu on osa Mascuksen jatkuvaa sitoutumista välittää korkealaatuista palvelua sekä koneiden ostajille että myyjille ympäri maapallon. ”Kaikki, mikä helpottaa asiakkaitamme löytämään nopeasti ja helposti juuri sen, mitä he haluavat, tekee Mascuksen käyttökokemuksesta paremman ja vie alaa eteenpäin uusille alueille”, kertoo Rickard Krøtø. ”Tämä on jännittävä ja erittäin positiivinen tapa saattaa yksi menestyksellisimmistä vuosistamme päätökseen, samalla kun aloitamme lähtölaskennan kiireiselle vuodelle 2013”, hän päättää.


Yhteystiedot:

Rickard Krøtø, toimitusjohtaja / Managing Director, +46 70 660 2780,

Petr Thiel, toimitusjohtaja / Managing Director, +49 911 4308 990,


Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää myytävät traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.
Mascus on Alma Media-konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Lectura Verlag on saksalainen kustantamo- ja konsultointiyritys, joka on erikoistunut tiedonhuoltoon, markkinatutkimukseen ja koneiden arviointiin.
Lecturan tietokanta tarjoaa teknistä tietoa ja arvioita lähes 100 000 koneen mallista, kattaen maarakennuskoneet, materiaalinkäsittelylaitteet, nosto- ja kurotuslaitteet sekä kierrätys-, ympäristö- ja maatalouslaitteet.
Arviointipalvelut ovat saatavilla painettujen Lectura oppaiden ja verkkopalvelun kautta. Verkkoversio tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja – yksittäisarvioinnin, vuositilaukset ja yrityskohtaiset lisenssit.
Lectura Data Services tarjoaa päivittäistä tukea jälleenmyyjille, valmistajille, vakuutus-, pankki- ja leasing-yrityksille sekä tulliviranomaisille.


Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

6.11.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003