13.5.2013

Mascus vietti viikon BAUMA-maarakennusmessuilla!

Mascus (www.mascus.fi) on nauttinut hedelmällisestä ja työntäyteisestä viikosta BAUMA-messuilla – maailman suurimmilla maarakennuskonemessuilla.

Huhtikuussa 2013 pidetyillä Bauma-messuilla Münchenissä kävi 530 000 vierailijaa 200 maasta, mikä on messujen kaikkien aikojen kävijäennätys. Viimeisimpien raporttien mukaan messut olivat erittäin menestykselliset kaikille näytteilleasettajille – jotkut heistä kirjasivat ennätyksellisen määrän konetilauksia. Tämä on positiivinen signaali koko alalle.

Maailman suurin käytettyjen maarakennuslaitteiden sähköinen markkinapaikka Mascus, yhdessä kumppaninsa Lecturan kanssa, otti myös osaa tähän merkittävään tapahtumaan. Koko tiimi vieraili nykyisten ja mahdollisten tulevien asiakkaiden luona, mutta myös jakoi Mascuksen messulahjoja sisäänkäynnin luona. Näin Mascuksen brändi loisti ympäri messualuetta.

Mascus at Bauma

"Olemme kehittyneet niin nopeasti ja julkaisseet niin monia uraauurtavia edistysaskeleita viimeisten 12 kuukauden aikana, että halusimme näyttää ihmisille, mistä Mascuksessa on kyse”, kertoo Mascuksen toimitusjohtaja Tim Scholte. ”Olemme jo vakiinnuttaneet itsemme maailman johtajiksi muiden koneluokkien myynnissä, ja siksi halusimme maarakennuskumppaneidemme tietävän enemmän siitä, mitä voimme tehdä heidänkin hyväkseen”, hän lisää.

Mascuksen kumppani messuilla oli Lectura – saksalainen yritys, jolla on huomattava näkyvyys verkossa ja tekninen tietokanta yli 70 000 merkistä ja mallista yli 340 koneluokassa.

Bauma – maailman suurimmat maarakennuslaitteiden messut

Bauma 2013 -messut olivat suuri menestys! Yli 555 000 neliömetrin näyttelytila, 3420 näytteilleasettajaa 57 maasta ja 530 000 vierailijaa yli 200 maasta tekee siitä alansa suurimman näyttelyn maailmassa. Ensisijaisesti näyttely on suunniteltu maailman parhaiden maarakennuskoneiden näyteikkunaksi, mutta messut kattavat myös laajan valikoiman muita koneluokkia.

”Mascuksesta on tullut alallaan maailman johtaja, koska se tarjoaa sähköisen monikielisen alustan ja kattaa kaiken maarakennuksesta metsäkoneisiin ja kuljetuskalustoon”, sanoo Tim Scholte. ”Tämän vuoksi messut, kuten ’Bauma 2013’, ovat valtavan tärkeitä meille, koska ne ovat täydellinen tilaisuus esitellä palveluamme”, hän lisää.

Mascus at Bauma

Mascus on jatkuvasti kasvattanut läsnäoloaan ympäri maailmaa. Tällä hetkellä Mascuksessa on:

  • yli 4,7 miljoonaa vierailijaa joka kuukausi
  • 5500 ilmoittavaa yritystä ympäri maailmaa
  • 280 000 sähköistä ilmoitusta
  • läsnäolo 42 maassa ympäri maailmaa; 54 Mascus domain-osoitetta 41 kielellä
  • yli 120 uutta jälleenmyyjää liittyy joka kuukausi
  • Yli 70 Mascuksen myyntiedustajaa vierailee ja pitää yhteyttä jälleenmyyjiin ympäri maailman

Tapahtuma oli suuri menestys ja kaikki myönsivät, että huolimatta yhä koleista talousennusteista, maarakennusteollisuudella on paljon mitä odottaa vuodelta 2013. ”Koko näyttelyn ajan ilmapiiri oli erittäin positiivinen. Se oli myös mahtava tilaisuus tavata niin monia asiakkaitamme kasvotusten”, iloitsee Tim Scholte. Me suunnittelemme olevamme paikalla myös seuraavilla Bauma-messuilla. Toivottavasti meillä on silloin vielä enemmän uusia ja innovatiivisia tuotteita, joita esitellä asiakkaillemme!”

Yhteystiedot

Tim Scholte, toimitusjohtaja, +31 651823389,

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:

englanniksi www.mascus.com/press

13.5.2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003