30.8.2013

Mascus Locator – suurin raskaskoneyritysten sähköinen hakemisto

Mascus LocatorMascus, maailman johtava raskaiden koneiden ja kuljetuskaluston sähköinen markkinapaikka, on jälleen tullut johtavaksi sovellukseksi yhdellä markkinapaikan osa-alueellaan ̶ suuren suosion saavuttaneella sähköisellä hakemistolla, Mascus Locatorilla.

”Mascus Locatorin nopea kasvu osoittaa, että tällaiselle hakemistolle on ollut kova tarve sekä myyjien että ostajien keskuudessa, mutta myös sen, että se tekee koko käyttökokemuksesta paljon interaktiivisemman ja miellyttävämmän”, selittää Mascuksen toimitusjohtaja Tim Scholte. ”Se on työkalu, jonka kehitimme ympäri maailmaa saamamme asiakaspalautteen perusteella. Tuloksena on monikielinen väline, korvaamaton apu jokaiselle, joka etsii raskaita koneita ja ajoneuvoja myyviä yrityksiä, riippumatta niiden sijainnista”, hän lisää.

Mascus Locator on sen aloittamisvuodesta 2009 lähtien osoittanut olevansa yksi portaalin suosituimmista toiminnoista. Sen tärkein tavoite on auttaa yrityksiä nostamaan profiiliaan sekä paikallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Raskaslaitteiden ja -ajoneuvojen ostajat haluavat aina tietää enemmän myyjästä ja yrityksestä tuotteen tai palvelun takana. Paras tapa toteuttaa tämä, on antaa myyjän kertoa perusteellisesti itsestään ja yrityksestään erityisesti heille tarkoitetuilla yritysprofiilisivulla. Mascus ymmärtää sen, että hyvään myyjäprofiiliin vaaditaan muutakin kuin vain puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ostajan ja myyjän välille voidaan kehittää suurempi luottamus Mascuksen tarjoaman alustan avulla, jossa myyjä voi edistää aitoa brändi-identiteettiään.

Yksinkertainen ja tehokas

Mascus Locator on yksinkertainen, mutta tehokas hakemisto, joka listaa kaikkialla maailmaa sijaitsevat raskaskoneyritykset. Tällä hetkellä Locatoriin on kirjautunut yli 57 000 raskaskoneyritystä, jotka tarjoavat suuren määrän vaihtoehtoja ostajille, jotka etsivät laadukkaita uusia ja käytettyjä raskaslaitteita sekä kaikkea rahoituksesta korjauspalveluihin tai vuokraamisesta kuljetuspalveluihin. Hakemisto sisältää useita valmistajia, jälleenmyyjiä, kauppiaita, maahantuojia ja muita alan yrityksiä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, kuten:

  • Käytetyt raskaat koneet ja kuljetusajoneuvot
  • Uudet raskaat koneet ja kuljetusajoneuvot
  • Vuokrauspalvelut
  • Korjauspalvelut
  • Arviointipalvelut
  • Rahoituspalvelut
  • Kuljetuspalvelut

Mascus tarjoaa kolmenlaista palvelupakettia – Bisnes-, Vakio- ja Peruspakettia. Palvelun ansiosta pienilläkin yrityksillä on mahdollista tavoittaa yli 3,5 miljoonaa vierailijaa joka kuukausi. Yritykset voivat sisällyttää profiilisivuillensa omat tuotemerkkinsä sekä linkin pääsivuillensa. Peruspaketti on ilmainen, ja jopa Bisnes-tason paketti maksaa alle 70 senttiä päivässä, mutta silti yritys voi esitellä toimintaansa jopa 15 kielellä sekä sisällyttää esittelyynsä uusimmat Mascuksen sähköiset ilmoituksensa.

Tavoittaa tuhansia asiakkaita

”Haluamme toivottaa tervetulleeksi Locatoriin niin paljon yrityksiä kuin mahdollista, minkä vuoksi olemme varmistaneet, että se on edullinen myös pienemmille toimijoille”, selittää Tim Scholte. ”Mascus on maailmanlaajuisesti tunnustettu arvostetuksi ja luotettavaksi brändiksi. Siksi haluamme tehdä myyjillemme ja jälleenmyyjillemme entistä helpommaksi tavoittaa tuhannet kansainväliset asiakkaat, jotka kirjautuvat sisään Locatoriin päivittäin. Olemme läsnä tällä hetkellä 42 maassa ja yli 100 uutta jälleenmyyjää liittyy meihin joka kuukausi. Ennustammekin, että Locatorista tulee yksi arvokkaimmista ja hyödyllisimmistä työkaluista jokaiselle, joka haluaa tehdä hyviä raskaskonekauppoja, riippumatta missäpäin maailmaa koneet sijaitsevat”, hän päättää.

Lisätietoja Mascus Locatorista voi löytää täältä.

Yhteystiedot

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
englanniksi www.mascus.com/press

30.8.2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003