21.10.2004

Volvo-maarakennuskoneet ottaa Mascuksen palvelut käyttöön EuroopassaAsiakastiedote 21.10.2004

Sähköinen vaihtokoneiden markkinapaikka Mascus on tehnyt merkittävän sopimuksen Volvo-maarakennuskoneiden Euroopan toimintojen (Volvo CE Europe) kanssa.Yhtiö ottaa Mascuksen palvelut käyttöön kaikissa Euroopan maissa. Volvo CE on yksi maailman suurimmista maarakennuskoneiden valmistajista. Suomessa Volvo-maarakennuskoneiden maahantuojana ja edustajana toimii sen tytäryhtiö Rolac Oy.

Sopimuksen mukaan Mascus rakentaa Volvo CE:n ja sen maahantuojien ja jälleenmyyjien kotisivuille yhdenmukaiset ja korkeatasoiset vaihtokoneosiot. Jälleenmyyjän syötettyä vaihtokonetiedot järjestelmään, kone näkyy paitsi jälleenmyyjän, myös maahantuojan ja Volvo CE:n sivuilla sekä Mascus-markkinapaikalla 13 eri kielellä. Lisäksi vaihtokoneiden tarjonnasta ja saatavuudesta kerätään tiedot koko Euroopan alueelta Volvo CE:n sisäiseen intranet-järjestelmään, mikä nopeuttaa ja parantaa asiakaspalvelua.

”Halusimme saada käyttöömme yhden yhtenäisen Internet-pohjaisen järjestelmän, jonka avulla markkinoimme ja hallinnoimme maarakennuskoneitamme koko Euroopassa. Tutkimme useita eri järjestelmävaihtoehtoja. Päätöksenteossa meille oli tärkeää, että järjestelmä otetaan laajasti käyttöön eri maissa ja siksi mm. myyntihenkilöstön pitää voida käyttää sitä omalla äidinkiellellään, kertoo Nick Rose Volvo CE:n Euroopan pääkonttorista Englannista. Hän vastaa Volvo CE:n käytettyjen koneiden markkinoinnista Euroopassa.

”Jälleenmyyjämme ja maahantuojamme eri maissa ovat käyttäneet Mascuksen palveluita jo pidemmän aikaa. He ovat tyytyväisiä Mascuksen tuotteisiin ja niiden avulla saavuttamiinsa tuloksiin. Päätimme siksi rakennuttaa oman järjestelmämme jo hyväksi todetun ja käytössä olevan Mascuksen palvelun päälle. Mascuksen ansiosta Euroopan pääkonttorimme, maahantuojamme ja jälleenmyyjämme saavat yhtenäiset työkalut käyttöönsä ja voimme jakaa tietoa kaikkien maiden ja yksiköiden välillä”, Rose perustelee ratkaisua.

”Olemme pitkäjänteisesti rakentaneet sähköisiä palveluita vaihtokonekaupan tehostamiseksi. Volvo CE:n tilaus on osoitus palveluidemme toimivuudesta. Asiakas arvostaa helppokäyttöistä käyttöliittymäämme, monia kieliversioitamme ja tuotetukea useilla eri markkinoilla. Ratkaisumme tarjoaa kansainvälisille ketjuille toimivan ja kustannustehokkaan eurooppalaisen, mutta silti paikallisen vaihtokoneratkaisun”, toteaa Mascuksen toimitusjohtaja Kaisa Vikkula.

Mascuksen rakentama palvelu otetaan asteittain käyttöön Volvo CE:n organisaatiossa eri maissa. Palvelu toimii aluksi yhdeksällä eri kielellä. Kielivalikoimaa laajennetaan tarpeen mukaan.

Mascus Oy Ab

21.10.2004

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003