22.1.2014

Mascus muodostaa strategisen liittouman IronPlanetin kanssa

Mascus, maailman johtava raskaiden koneiden ja ajoneuvojen sähköinen markkinapaikka, on solminut strategisen yhteistyösopimuksen IronPlanetin kanssa. IronPlanet on johtava raskaslaitteiden ja kuljetuskaluston verkkohuutokauppa. IronPlanet osti pienen vähemmistöosuuden Mascus Internationalista. Jälleenmyyjät, jotka myyvät laitteitaan Mascuksen sivustolla, voivat nyt helposti muutamalla klikkauksella myös huutokaupata laitteitaan IronPlanetin välityksellä.

”Johtavana käytettyjen raskaskoneiden markkinapaikkana tehtävämme on saattaa ostajat ja myyjät yhteen. Ymmärrämme, että käyttäjämme haluavat löytää ostajat nopeasti. Nykyisin he hyödyntävät jo erilaisia kanavia markkinoidakseen ja myydäkseen tuotteitaan. Asiakkaamme käyttävät sähköisiä markkinapaikkoja sekä huutokauppoja. Haluamme helpottaa ilmoittajiemme työtä tarjoamalla heille mahdollisuuden huutokaupata laitteensa yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla IronPlanetin kautta”, kertoo Mascuksen toimitusjohtaja Tim Scholte.

Mascukselle raskaskoneiden huutokauppa on tuttua vuodesta 2011. Mascus auttaa nettisivuillaan yli 150 huutokauppataloa markkinoimaan tapahtumiaan ja kohteitaan, näille varatun erityisosion kautta. Huutokauppaosion suosio on kasvanut nopeasti, ja kiinnostus sekä ostajien että huutokaupanpitäjien taholta on jatkanut kasvuaan tämänhetkiseen yli 90 000 vierailuun kuukausittain. Mascus on havainnut markkinoiden kiinnostuksen huutokauppatyylisiin liiketoimiin, ja siksi se on päättänyt mennä askeleen pidemmälle. On myös tärkeä korostaa sitä, että tämän yhteistyön alettua nykyinen huutokauppaosio Mascuksessa säilyy itsenäisenä ja muuttumattomana.

”Odotan innolla yhteistyötä Mascuksen kanssa. Jatkamme edelläkävijöinä ja tavoitteemme tulee edelleen olemaan ostajien sekä myyjien yhdistäminen maailmanlaajuisesti niin, että voisimme tyydyttää käytettyjen raskaslaitteiden kysynnän ja tarjonnan. Integroidut sähköiset markkinapaikkamme tarjoavat asiakkaillemme verratonta uudelleenmarkkinointipalvelua”, kertoo IronPlanetin toimitusjohtaja Greg Owens. ”Olemme innoissamme voidessamme antaa yli 13-vuotisen kokemuksemme alalta ja innovatiivisen teknologiamme Mascuksen myyjien ja ostajien käyttöön”.

IronPlanet aloitti verkkohuutokauppojen edelläkävijänä yli kymmenen vuotta sitten. Se on menestyksellisesti myynyt käytettyjä laitteita verkossa yli 3 miljardin dollarin arvosta. IronPlanet on myös rakentanut miljoonan rekisteröidyn asiakkaan käyttäjäkunnan, jossa on käyttäjiä ympäri maailmaa.

Saat lisätietoa Mascuksesta vierailemalla osoitteessa www.mascus.fi.
Saat lisätietoa IronPlanetista vierailemalla osoitteessa www.ironplanet.com.

Yhteystiedot:
Tim Scholte, toimitusjohtaja, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, toimitusjohtaja, +46 70 660 2780,

Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille, kuljetuskalustolle ja muille raskaslaitteille. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin Mascuksen markkinapaikan kautta. Mascuksen taustalla on Vortex Capital Partners. Saat lisätietoja osoitteesta www.mascus.fi.

IronPlanetista
IronPlanet on käytettyjen raskaslaitteiden johtava sähköinen huutokauppa. Myyjämme saavuttavat korkeamman myyntituloksen alhaisten liiketoimintakulujen takia, sekä paremman toteutuneen hintatason maailmanlaajuisen ostajakunnan ansiosta. Meidän taatut tarkastusraporttimme ja ainutlaatuinen IronClad Assurance-vakuutuksemme takaavat tarjoajille korkean luottamustason. IronPlanetin taustalla on Accel Partners, Kleiner Perkins Caufield and Byers, Caterpillar, Komatsu ja Volvo. Saat lisätietoja osoitteesta www.ironplanet.com.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

22.1.2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003