24.4.2014

Mascus julkaisee Facebook-verkkokauppasovelluksen!

Mascus, maailman johtava käytettyjen maarakennuslaitteiden, maatalouskoneiden, ajoneuvojen, perävaunujen ja trukkien sähköinen markkinapaikka, auttaa nyt asiakkaitaan esittelemään koneitaan yrityksen omilla Facebook-sivuilla.

Facebookista on vuosien mittaan muodostunut yrityksille tärkeä markkinointikanava. Yritykset jakavat päivityksiä, uutisia ja valokuvia Facebook-sivunsa kautta, ja näin asiakkaat sekä muut kiinnostuneet pysyvät ajan tasalla yrityksen tapahtumista, palveluista ja tuotteista.

”Raskaiden koneiden ja ajoneuvojen valmistajat, jälleenmyyjät ja kauppiaat ovat myös ymmärtäneet Facebookin tarjoamat mahdollisuudet. Entistä useampi on liittynyt sosiaalisen median eri alustoihin jakaakseen tietoa ja uutisia yrityksestään. Mascus haluaa auttaa asiakkaitaan rakentamaan entistä kiinnostavamman ja houkuttelevamman Facebook-sivun julkaisemalla uuden verkkokauppasovelluksen”, selittää Mascuksen toimitusjohtaja Tim Scholte.

Verkkokauppasovelluksen ansiosta jälleenmyyjät voivat esitellä käytettyjä laitteitaan ja ajoneuvojaan suoraan yrityksensä Facebook-sivulla ilman suurta vaivaa!

Helppo asentaa, ilmoituksesi siirtyvät automaattisesti Facebook-verkkokauppaasi!

Verkkokaupan asentaminen Facebook-sivullesi on yksinkertaista ja sen voi tehdä jokainen Facebook-sivun ylläpitäjä. Verkkokauppaa päivitetään automaattisesti Mascuksen kautta; kaikki ilmoitukset, jotka lisäät Mascukseen, lähetetään automaattisesti myös yrityksesi Facebook-sivulle. Sovelluksen avulla jälleenmyyjät voivat tarjota Facebook-seuraajilleen lisäsisältöä ja saavat näkyvyyttä, kun ihmiset voivat ”jakaa” ja ”tykätä” verkkokaupan koneista ja ajoneuvoista. Uranuurtajana tässä ovat olleet Lännen Tractors ja Honka Trading, jotka ensimmäisinä yrityksinä onnistuneesti aloittivat aktiivisen Facebook-markkinoinnin Mascuksen kautta.

Yhteystiedot

Tomi Keskinen, Country Manager +358 400 879190,
Saki Aro, Sales Manager, 045-1623677,

Tim Scholte, toimitusjohtaja (CEO), +31 651823389,
Rickard Krøtø, operatiivinen johtaja (COO), +46 70 660 2780,

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä ympäristö- ja maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin Mascuksen markkinapaikan kautta.

Toimittajille
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

24.4.2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003