16.9.2014

Mascuksessa ennätykselliset 300 000 ilmoitusta!

Mascus, yksi maailman suurimmista sähköisistä raskaskoneiden ja -laitteiden markkinapaikoista, on saavuttanut kasvussaan uuden merkittävän virstanpylvään – 300 000 sähköistä ilmoitusta.

”Mascus on juhlistanut viimeaikaisia merkittäviä saavutuksiaan,” kertoo Mascuksen toimitusjohtaja Tim Scholte. ”Viimeisen neljän vuoden aikana olemme kolminkertaistaneet ilmoitusten määrän Mascuksessa. Kaikkein voimallisimmin kasvavat osa-alueet ovat maarakennus, kuljetus sekä maatalous.”

Mascus lukuina:

  • Yli 6900 ilmoittavaa yritystä ympäri maailman
  • Yli 300 000 sähköistä ilmoitusta
  • Yli 2.8 miljoonaa eri vierailijaa joka kuukausi
  • Läsnäolo 58 maassa maailmanlaajuisesti
  • Verkkosivusto 42 kielellä
  • Yli 140 uutta jälleenmyyjää joka kuukausi
  • Yli 85 Mascuksen myyntiedustajaa vierailee ja pitää yhteyttä jälleenmyyjiin ympäri maailman

Maailmanlaajuinen brändi vahvalla perustalla

Mascuksesta ei ole kasvanut ainoastaan maailmanlaajuinen brändi, vaan myös se, joka luo uusia markkinoita jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille ympäri maailmaa. Maailmanlaajuinen toimintamme on rakennettu vahvalle perustalle, erityisesti avainmarkkinoilla Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Pohjois-Euroopassa ja Yhdysvalloissa.
”Kun julkaisimme Mascuksen Pohjois-Euroopassa vuonna 2001, emme voineet kuvitellakaan tällaista maailmanlaajuista menestystä 13 vuotta myöhemmin. Tällaisen yrityksen ja kansainvälisen verkoston rakentaminen vaatii paljon aikaa, resursseja ja energiaa. Olemme oppineet, että pelkästään hyvännäköinen verkkosivu ei riitä, vaan sen lisäksi tarvitaan läsnäoloa kohdemarkkinoilla, on oltava mahdollisimman lähellä alan avaintoimijoita ja säännöllisesti vierailtava asiakkaiden luona”, sanoo Rickard Krøtø, Mascuksen operatiivinen johtaja.

”Kasvatamme toiminta-aluettamme joka päivä. Syy siihen, miksi vedämme puoleemme uusia koneiden ja ajoneuvojen ostajia Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Saksassa, Baltianmaissa, Yhdysvalloissa ja jopa Kiinassa, on siinä, että meillä on toimistoja ja Mascus-tiimejä jokaisessa näissä maista ja 30 muussa paikassa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme aidosti kansainvälinen yritys, joka on sähköisen raskaskonekaupan edelläkävijä. Mikään muu verkkosivusto markkinoilla ei voi tarjota tämän luokan asiantuntemusta ja maailmanlaajuista kattavuutta”, kertoo markkinointipäällikko Gauthier Dominicy.

Mascus kehittää olemassa olevia palveluitaan jatkuvasti, ja samalla myös uusia ja innovatiivisia palveluita asiakkaidensa kasvaviin tarpeisiin. Voit tarkastella täydellistä listaa kaikista Mascuksen tuotteista ja palveluista seuraamalla tätä linkkiä.

Yhteystiedot

Tim Scholte, toimitusjohtaja (CEO), +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, operatiivinen johtaja (COO), +46 70 660 2780, rickard.kroto@mascus.com

Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka maatalous-, metsä- ja materiaalinkäsittelylaitteille sekä maarakennuskoneille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press


16.9.2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003