4.2.2016

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV tukee jälleenmyyjiään Mascuksen tekemillä käytettyjen laitteiden hallintaratkaisuilla

Mascus on maailman nopeimmin kasvava online-markkinapaikka käytetyille maanrakennuksen raskaille koneille, kuorma-autoille ja perävaunuille, maatalouskoneille, trukkeille ja metsäkoneille. Nyt Mascus tekee sarjan jälleenmyynnin työkaluja Hitachi Construction Machinerylle (Europe) NV (HCME) ja sen jälleenmyyjäverkostolle.

HCM:llä on Euroopassa ja Afrikassa yli 40 jälleenmyyjää, jotka edustavat yli 50 maata ja satoja myynnissä olevia laadukkaita käytettyjä koneita ja laitteita. HCME haluaa vahvistaa jälleenmyyntitoimintojaan ja tukea jälleenmyyjiään parhailla markkinoilta saatavissa olevilla välineillä.

"Valmistajana meidän täytyy varustaa jälleenmyyjämme välineillä, joilla he voivat menestyä markkinoillaan. Koska käytetyt koneet ja laitteet ovat olennainen osa tuotteiden elinkaarta, meidän on löydettävä ratkaisu, jolla jälleenmyyjät voivat hallita käytettyjen koneidensa inventaarioita, jakaa niitä kumppaneilleen ja markkinoida käytettyjä koneitaan helposti”, sanoo Tom van Wijlandt, Assistant Manager Service Business Support.

Mascus valmistelee nyt HCME:lle varastohallintajärjestelmää (intranet), jolla jälleenmyyjät voivat hallita käytettyjen koneidensa varastoja ja lopulta markkinoida koneita niin Mascuksen markkinapaikalla että HCME:n käytettyjen koneiden verkkosivustossa, jonka Mascus myös rakentaa.

"Intranet on valikoimamme monimutkaisimpia tuotteita. Räätälöimme sen nimenomaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Se on varastonhallinnan perusjärjestelmää laajempi ja tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden tallentaa ilmoituksiin sisäistä tietoa. Tällaista ovat muun muassa sisäänostohinta, edellinen omistaja ja koneelle tehdyt korjaukset ja huollot. Kaiken lisäksi intranet syöttää tietoja rakentamaamme Hitachin julkiselle käytettyjen koneiden ja laitteiden verkkosivustolle sekä tarvittaessa myös muualle. Olemme ylpeitä saadessamme liittää Hitachin Intranet-asiakkaiden listallemme. Se on merkki siitä, ettei työtämme ainoastaan arvosteta, vaan että se myös luo tehokkuutta ja tukea asiakkaillemme heidän liiketoiminnoissaan”, sanoo Rickard Krøtø, Mascuksen myyntijohtaja.

Yhteystietoja:
Tom van Wijlandt (HCME):

Tietoja HCME:stä

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) vastaa Hitachin kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien, raskaiden kaatolava-autojen ja telaketjunostureiden valmistuksesta, myynnistä ja markkinoinnista koko Euroopassa ja osissa Afrikkaa.
Lisää tietoja Hitachista löytyy osoitteesta www.hcme.com.


Yhteystietoja:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,
Tomi Keskinen, Country Manager Finland, +358 400 879 190,

Tietoja Mascuksesta
Mascus - on online-markkinapaikka maatalouskoneille, metsätalouden materiaalinkäsittelyn ja metsänhoidon laitteille sekä rakennus- ja kuljetusalan ajoneuvoille. Tuotevalikoimaan sisältyvät myytävät traktorit, perävaunut, kuorma-autot, kaivurit, kasettiperävaunut, minikaivurit ja kaivinkoneet. Mascus nopeuttaa ja tehostaa käytettyjen koneiden ja laitteiden kauppaa kokoamalla tarjonnan ja kysynnän tietoja yhteen paikkaan. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervatulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan myyntiin markkinapaikalle.

4.2.2016

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003