27.4.2006

Mascus vahvistaa asemaansa manner-Euroopassa

Lehdistötiedote
27.4.2006


Suomalainen Alma Media Interactive Oy on tehnyt lisenssisopimuksen vaihtokoneiden ja käytetyn kuljetuskaluston markkinapaikasta Mascuksesta Puolaan, Steinborn Sp.J:n kanssa ja Sloveniaan, Biterra Klemen Bizjak s.p:n kanssa.

Steinborn Sp.J:lle ja Biterra Klemen Bizjak s.p:lle siirtyy sopimuksen myötä raskaan kaluston markkinapaikka Mascuksen liiketoiminta Puolassa ja Sloveniassa. Steinborn ja Biterra vastaavat Mascus-markkinapaikan myynnistä ja markkinoinnista ja saavat käyttöönsä Mascuksen tuotemerkin ja teknisen palvelualustan. Alma Media Interactive vastaa Mascus-markkinapaikan ylläpidosta ja teknisestä tuesta.

Puolassa Steinborn Sp.J tunnetaan parhaiten maan toiseksi suurimmasta luokiteltujen ilmoitusten lehdestä Anonse ja suosituimmasta portaalista www.anonse.pl. Sloveniassa toimiva Biterra on kaksi vuotta sitten perustettu mediatalo.

Mascuksen lisenssisopimusten määrä Euroopassa kasvoi nyt kahdella. Ensimmäinen lisenssi- ja yhteistyösopimus solmittiin viime vuonna norjalaisen lehtitalon Hjemmet Mortensenin kanssa. Mascus neuvottelee vastaavanlaisista lisenssisopimuksista myös muissa Euroopan maissa.

Mascus on Pohjois-Euroopan johtava vaihtokoneiden ja käytetyn kuljetuskaluston markkinapaikka. Myynnissä on tällä hetkellä noin 20 000 käytettyä työkonetta ja kuljetuskalustoa, joiden arvo kohoaa lähes 400 miljoonaan euroon. Markkinapaikalla on asiakkaina yli 800 jälleenmyyjää ja valmistajaa ympäri Eurooppaa.

Alma Media Interactive Oy on Suomen johtava sähköisiin markkinapaikkoihin erikoistunut yritys. Asuntokaupassa Etuovi.com, vaihtoautokaupassa Autotalli.com, rekrytointi-ilmoittelun Monster.fi ja käytettyjen raskaiden työkoneiden Mascus.com ovat kaikki markkinajohtajia. Palvelut tavoittavat yhdessä yhteensä yli 1 000 000 eri kävijää kuukaudessa. Markkinapaikat-yksikön yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2005 noin 16,9 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on 85 henkilöä.


Alma Media Interactive Oy Mascus


Lisätietoja:

Petteri Skaffari, johtaja, Alma Media Interactive Oy Mascus, puh. 010 665 2015,
Tomasz Odrobinski, Regional Sales Manager, Alma Media Interactive Oy Mascus, puh. 010 665 2020


Mascus (www.mascus.com) on sähköinen markkinapaikka vaihtokoneille ja käytetylle kuljetuskalustolle. Mascus nopeuttaa ja tehostaa vaihtokonekauppaa kokoamalla yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta. Palvelu avattiin Internetissä tammikuun 2001 lopussa. Palvelut ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi, puolaksi, venäjäksi, viroksi, latviaksi, liettuaksi, hollanniksi, italiaksi, espanjaksi, ukrainaksi ja sloveniaksi.

Markkinapaikalta löytyvät käytetyt maarakennus, maatalous-, ympäristö- ja metsäkoneet, kuljetuskalusto ja materiaalinkäsittelylaitteet. Tuotemerkeistä edustettuina ovat mm. Claas, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra, Case, Ahlmann, Bell, Caterpillar, JCB, Kobelco, Komatsu, Liebherr, Manitou, Take Job, Volvo, MAN, Mercedes Benz, Renault, Scania, Hiab, Loglift, Jonsered, Ponsse, Logset, Rottne, Valmet, Kalmar, Linde ja Rocla.

Mascuksella on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa ja Englannissa. Mascus kuuluu Alma Media –konserniin.

27.4.2006

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003