21.12.2007

Mascus-markkinapaikan uusi versio

Mascus julkistaa joulukuun alussa uuden version alustastaan
Mascus, Euroopan kattava vaihtokoneiden ja käytetyn kuljetuskaluston sähköinen markkinapaikka, julkaistiin tammikuussa 2001. Seitsemän vuoden jälkeen se on kansainvälisesti tunnettu luotettava käytetyn kuljetuskaluston, trukkien, ympäristökoneiden, maatalous-, metsä- ja maarakennuskoneiden markkinapaikka ostajien ja myyjien keskuudessa. Tällä hetkellä sivustolla käy joka kuukausi yli neljännesmiljoona ostajaa ja myyjää ympäri Eurooppaa.

Jatkuvia parannuksia
Mascus julkisti joulukuussa uuden version alustastaan. Verkkosivuston muutokset on kehitetty viimeisimmän teknologian ja asiakkaiden palautteen pohjalta. Toiminnallisesti ja esteettisesti suunnitellussa sivustossa on vuorovaikutteisempi ja käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä. Muutoksia on toteutettu sivuston eri osissa, jotta Mascuksen kaikki asiakkaat saisivat ensiluokan palvelua.

Interaktiivinen etusivu
Uudistettu etusivu tarjoaa mahdollisuuden tarkastella kunkin alaluokan uusimpia koneita. Uusi pikahakuominaisuus helpottaa ilmoitusten selailua luokassa ja alaluokassa. Kielen ja valuutan valinta on nyt entistä helpompaa, ja koko sivuston selailu ja siirtyminen Mascuksen eri maiden ja kielien välillä on jatkuvasti käytettävissä sivun alareunasta.

Lisää mainospalkkimahdollisuuksia
Ilmoittajien tarpeiden täyttämiseksi uusi ulkoasu mahdollistaa paremman mainospalkkimainonnan/ bannerit. Ylämainospalkille on varattu entistä enemmän tilaa, ja myös sivun alaosassa ja reunoilla on lisää mainostilaa.

Uudet haku- ja lajitteluominaisuudet
Myös hakutoimintoja on uusittu lajittelutoiminnolla, joka helpottaa hakua sivuston uusimmista ilmoituksista tai kuvallisista ilmoituksista. Uusimmat ilmoitukset on luokiteltu viimeisten 24 tunnin ilmoituksiksi ja viimeisten 7 päivän ilmoituksiksi. Ilmoitukset ovat myös vastaavasti korostettuja (24h ja 7d) ilmoitusluettelossa.

Mascus Magazine -ilmoitukset
Myyjien ilmoitukset, jotka on julkaistu Mascus Magazine -lehdessä, saavat nyt erityistä näkyvyyttä markkinapaikalla.

Lisää parannuksia
Alustan muutosten myötä Mascus on parantanut myös ilmoituksen jättämistoimintoa ja lisännyt paikallisia maksuvaihtoehtoja. Myyjien suosituimmat apuvälineet, kuten ilmoitusten hallinta, varastoluettelon tulostus ja vienti Exceliin, sähköpostitarjoustyökalu, tekevät monikielisyyden ja monivaluuttaisuuden mahdolliseksi, kuten edellisessäkin versiossa. Ostajien tarpeita täyttävät toiminnot, kuten kuljetus, rahoitus, vahtipalvelut ja ostoilmoitukset ovat nyt entistä helppokäyttöisempiä.

"Viimeisimmän teknologian ansiosta voimme lisätä uusia palveluja tulevaisuudessa, jotta Mascus pystyy kohtaamaan ensimmäisenä täysin yleiseurooppalaisena markkinapaikkana olemisen haasteet," sanoo Tomasz Odrobiński, Mascuksen Marketing and Internationalization Director.

Käyttäjäopas, ohje ja palaute
Jos haluat oppia lisää Mascus-alustan navigoinnista, seuraa linkkiä Käyttäjäoppaaseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisäavustusta, napsauta tästä.

Mielipiteesi on meille tärkeä, joten älä epäröi antaa palautetta uudesta verkkosivustostamme: Napsauta tästä


Mascus-tiimi

21.12.2007

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003