12.10.2010

Mascus saavutti 100 000 käytetyn laitteen ilmoituksen rajan

Mascus, yksi maailman suurimpia nimiä käytettyjen koneiden myynnissä, on äskettäin saavuttanut tärkeän merkkipaalun – 100 000 käytettyjen laitteiden ilmoitusta.

Uusin läpimurto on seurausta aiemmalle uutiselle siitä, että Mascus on saavuttanut yli 1,2 miljoonaa yksittäistä käyttäjää kuukaudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että ostajille ympäri maailmaa on entistä painavampia syitä selata ja vertailla Mascuksessa olevia koneiden ilmoituksia.

”100 000 ilmoituksen saavuttaminen on erittäin huomattava asia Mascukselle”, kommentoi Sales Director Rickard Petersson. ”Olemme luonnollisesti tyytyväisiä, mutta emme kovin yllättyneitä. Olemme työskennelleet kovasti vahvistaaksemme mainettamme kansainvälisenä, monessa maassa toimivana yhtiönä. Olemme kehittäneet uusia palveluita, jotka tekevät Mascuksesta helpomman ja nopeamman asiakkaillemme myydä käytettyjä laitteitaan ja vieraille ostaa tarvitsemansa käytetyt laitteet ja koneet.

Tällaisia innovatiivisia uusia palveluita ovat esimerkiksi Oma Mascus, jonka ansiosta Mascukseen rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä suosikiksi koneita ja laitteita, jättää ostoilmoituksia tai saada ilmoituksen sähköpostiin, kun haluttu tuote on saatavilla sekä Ad Index, joka paransi Mascuksen hakukoneoptimointia. Vertailutyökalu taas mahdollistaa ilmoitusten vertailun eri tekijöiden välillä ja Brandisivut helpottavat ostajaa oikean laitteen tai ajoneuvon löytämisessä.

Mascuksella on nyt toimintaa 32 maassa viidellä mantereella, 42 domain-osoitteessa ja sivut toimivat 35 kielellä. Tämä tekee siitä yhden maailman suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista maailmanlaajuisista portaaleista raskaiden laitteiden kaupassa. Tarjolla olevat tuotteet käsittävät esimerkiksi myytävät traktorit, perävaunut, trukit, kaivukoneet, kaivuulaitteet ja kuorma-autot.

”Se, että asiakkaat ympäri maailmaa voivat etsiä ja vastata ilmoituksiin omalla kielellään, on ollut tärkeä tekijä kansainvälisessä kasvussamme”, kertoo Tomasz Odrobinski, Mascus Internationalization Director. ”Jälleenmyyjät ovat nopeasti tunnistaneet kansainväliset mahdollisuudet, joiden ansiosta heidän on mahdollista tavoittaa uusia markkinoita omalla kielellään”.

”Olemme onnistuneet ylläpitämään vakaata kasvua kaikilla alueillamme lamasta huolimatta”, lisää Mascuksen Managing Director Fredrik Larsson. ”Luotamme, että keskittymällä jatkuvasti siihen, mitä loppukäyttäjät ja asiakkaat haluavat, tulemme edelleenkin kasvamaan ja suuresti hyödyttämään sekä ilmoittajia että ostajia ympäri maailmaa”.


Yhteystiedot:
Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalouskoneille, metsäkoneille, ympäristökoneille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima käsittää myytävät traktorit, myytävät perävaunut, käytetyt myytävät kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja tehokkaampaa kokoamalla yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki välittäjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan myyntiin käytettyjä koneitaan ja laitteitaan markkinapaikan kautta.
Mascus on osa Alma Media -konsernia.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:


Lisätietoja:

Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

12.10.2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003