12.10.2010

Automobili.com (RCS Digital SpA) avaa Mascukselle uudet markkinat

Lontoo, 3. elokuuta 2010 – Mascus, yksi johtavista maarakennuskoneiden, maatalouslaitteiden, teollisuusajoneuvojen ja metsäkoneiden myyjistä, on jälleen laajentanut markkinoitaan Euroopassa aloittamalla yhteistyön Italian johtavan autojen ilmoittelusivuston Automobili.comin kanssa, jonka omistaa RCS Digital SpA

Mascus, joka on tunnettu ympäri maailmaa tarjoamastaan tehokkaimmasta alustasta käytettyjen raskaiden koneiden ja laitteiden ostoon ja myyntiin, on odottanut oikeaa hetkeä Italian toimintojen avaamiselle. Mascuksen toiminta kattaa nyt 32 maata kautta koko Euroopan, jonka lisäksi toimistoja on Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Tämä tekee siitä selkeästi suurimman käytettyjen laitteiden, käytettyien ajoneuvojen ja kuljetuskaluston hankkimiseen ja myymiseen keskittyvän välittäjän. Mascus palvelee nyt täysin Euroopan teollisuuden ydinalueita, edistäen kansainvälistä kauppaa ja rakentaen luottamusta markkinoilla.

Arvostettu tuote

“Näin suuren ja tunnetun mediaosaajan hyväksyntä ja tuki osoittaa, että Mascus on arvostettu tuote”, kertoo Fredrik Larsson, Mascus Management Director. ”Kumppanuus Automobili.comin kanssa tuo meille lisäarvoa: Italian markkinoiden asiantuntemusta, lisäksi hyödymme sen kuulumisesta suureen RCS kustannusryhmään ja sen sähköiseen tietoverkkoon, joka ei auta meitä pelkästään vakiinnuttamaan vankkaa asemaa maassa vaan auttaa meitä saavuttamaan enemmän paikallisia asiakkaita”, hän lisää.

Myös Mascuksen kumppanit näkevät yhteistyössä valtavia hyötyjä ja ovat iltahtuneita, kun saavat työskennellä Mascuksen kanssa. ”Italia on yhä yksi tärkeimmistä teollisuuden ja maatalouden keskuksista Euroopassa, ja yrityksissä, jotka toimivat raskaskoneiden markkinoilla on suuri potentiaali”, selittää Domenico Errico, Automobili.comin johtaja. ”Uskomme, että oma kokemuksemme ilmoitteluportaaleista, kokemuksemme paikallisista markkinoista ja Mascuksen loistava maine kansainvälisenä toimijana tekevät tästä kumppanuudesta vahvan. Tämä tulee avaamaan kokonaan uudet markkinat italialaisille yrityksille”, hän lisää.

Automobili.com on yksi johtavista autojen ilmoittelusivustoista ja on osa RCS ryhmää, Italian suurinta kustantamoa. Se omistaa kaksi merkittävää kansallista sanomalehteä (Corriere della Sera, Gazzetta dello Sport) nettisivujen, aikakauslehtien, kirjojen, radio- ja TV-kanavien ja sivuliiketointen ohella. RCS:n merkitys on huomattava, ja Mascus katsookin kumppanuuden yhdeksi tärkeämmistään tähän asti.

Hyötyjä kaikille

Käyttäjät hyötyvät yhteistyöstä, sillä heillä on mahdollisuus ostaa ja myydä yli kansainvälisten rajojen, yhdellä ainoalla tietojensyöttämisellä jopa 35 kielellä. Tarjolla olevat tuotteet käsittävät kuorma-autot, perävaunut, trukit, kaivukoneet, kaivuulaitteet sekä myytävät traktorit. ”Yhteistyön ansiosta italialaiset asiakkaamme voivat hyötyä myymällä koneita yli maan rajojen, erityisesti naapurimaihin”, lisää Domenico Errico. ”Tämä tarkoittaa, että kun koko maanosa alkaa nousta taantumasta. Kumppanuus voimistaa kaupankäyntiä sekä paikallisesti että kansainvälisesti, tarjoten yrityksille pääsyn paljon suurempaan asiakasjoukkoon”, hän lisää.

Mascus on selvinnyt hyvin maailmanlaajuisesta taantumasta. Mascuksen toiminta on laajentunut ympäri maapallon ja näin ostajat ja myyjät ovat voineet siitä huolimatta kohdata toisensa. Tämä on mahdollistanut kaupankäynnin jatkumisen, huolimatta vaikeasta taloudellisesta tilanteesta. ”Merkittävä myyntiargumenttimme on juuri se, kuinka kansainvälinen asiakaskunta meillä on”, selittää Mascuksen myyntijohtaja Rickard Petersson. ”Kun katsomme kohti seuraavaa vuosikymmentä, kukoistavan markkinapaikan tarjoaminen yrityksille ympäri maailmaa – paikan, jossa voi luoda kontakteja ja käydä kauppaa parhaista saatavilla olevista laitteista – ei hyödytä ainoastaan meidän toimintaamme, vaan myös satoja muita yrityksiä ympäri maailmaa. Juuri tällaista positiivista lähestymistapaa tarvitsemme virkistämään taloutta”, hän päättää.

Mascuksen yhteystietoja:
Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalouskoneille, metsäkoneille, ympäristökoneille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima käsittää myytävät traktorit, myytävät perävaunut, käytetyt myytävät perävaunut, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja tehokkaampaa kokoamalla yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki välittäjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan myyntiin käytettyjä koneitaan ja laitteitaan markkinapaikan kautta.
Mascus on osa Alma Media -konsernia.

Automobili.comin yhteystietoja:
Stefano Lehmann, Content and Marketing Manager, +39 335 1906 124,
Paolo De Berardinis, Key Account Manager, +39 02 2584 4673,

Automobili.comista:
Automobili.com on Corriere della Sera.it:n, Italian tärkeimmän uutissivuston, käytettyjen autojen myyntiportaali. Yli 600 000 kuukausittaisella vierailijalla, 26 000 ilmoituksella ja 600 ilmoittavalla jälleenmyyjällä, Automobili.com on yksi johtavista toimijoista paikallisilla markkinoilla.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:

Englanniksi www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:

Lisätietoja:
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager, + 358 50 381 49 45,

12.10.2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003