17.2.2011

Mascus laajentaa uudelle markkina-alueelle Thaimaahan


Vuoden 2010 lopulla Mascus, maailman johtava sähköinen käytettyjen raskaskoneiden ja kuljetuskaluston markkinapaikka, solmi viimeisimmän kansainvälisen lisenssisopimuksen Mascus Thaimaata varten (www.mascus.co.th). Uusi sopimus Arimpex BV -kumppanuusyrityksen kanssa (jonka kanssa Mascuksella on ennestään lisenssisopimus Benelux-alueesta ja Kanadasta) tarkoittaa sitä, että Mascuksella on nyt paikallinen myyntiedustus 37 maassa viidessä maanosassa.

”Jatkuva kasvumme maailmanlaajuisista taloudellisista vaikeuksista huolimatta on selkeä osoitus siitä, miten vahva Mascuksen konsepti on ja miten tehokas myyntiväline se on asiakkaillemme”, kertoo Managing Director Fredrik Larsson.

Kansainvälisiä kauppareittejä avataan Aasiaan ja Tyynenmeren alueelle

Mascus on sitoutunut harjoittamaan liiketoimintaa Aasiassa ja Tyynenmeren alueella pitkäjänteisesti. Viime vuosina Mascuksen läsnäolo Aasiassa on kasvanut Australian ja Kiinan suunnalla.

”Meillä on vakiintunutta toimintaa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, jossa olemme rakentamassa mainetta paikallisten välittäjien keskuudessa”, kertoo Internationalisation Director Tomasz Odrobinski. ”Edustajamme Gavin Burnett on luomassa uusia kumppanuuksia Malesiassa, Indonesiassa ja Singaporessa, kun taas Kiinassa Asia Managerimme Anders Nilsson keskittyy Kiinaan, Etelä-Koreaan, Japaniin ja Taiwaniin.”

Maailmanlaajuiset markkinat paikallistuntemuksella

Kun omat sivut on jo luotu Etelä-Koreaa (www.mascus.co.kr), Kiinaa (www.mascus.com.cn), Japania (www.mascus.jp) ja Taiwania (www.mascus.com.tw) varten, Mascus jatkaa maailmanlaajuisen toimintansa rakentamista Thaimaassa ja myöhemmin Vietnamissa ja Filippiineillä.

Thaimaassa Mascus on jo saanut positiivista tunnustusta ja kasvavan määrän vierailijoita. Uuden sivunsa kautta Mascus odottaa houkuttelevansa enemmän kävijöitä ja tarjoavansa thaimaalaisille asiakkailleen maailmanlaajuisia mahdollisuuksia yritykseltä, joka ymmärtää heidän paikalliset markkinansa.

Mascuksen konsepti vahvistuu ympäri Aasiaa ja Tyynenmeren aluetta

”Mascus on lajissaan ensimmäinen markkinapaikka Thaimaassa”, kertoo Mascus Thaimaan Jetiya Doungtod. ”Se on tehokas myyntiväline paikallisilla markkinoilla toimiville jälleenmyyjille ja hieno keino saavuttaa uusia markkinoita sekä naapureistamme että kansainvälisesti. Olemme hyvin innoissamme Mascuksen tulevaisuudesta Thaimaassa.”

”Aasian markkinat ovat erittäin tärkeät meidän alallamme sekä tuonnissa että viennissä ja haluamme auttaa jälleenmyyjiä ympäri Aasiaa hyödyntämään Mascuksen tarjoamaa kansainvälistä markkinapaikkaa”, kertoo Gavin Burnett, Mascus Australian Managing Director. ”Avautuvat Aasian markkinat ovat myös merkittävä asia jälleenmyyjille Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.”

Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Gavin Burnett, Mascus Australia and New Zealand Managing Director , +61409999339,

Mark Edwy-Smith, National Sales Manager, Mascus Australia and New Zealand +610488238070,

Jetiya Doungtod, Country Manager Mascus Thailand +66(0)82-4938526,


Mascuksesta:

Mascus (www.mascus.fi) on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalous-, metsä- ja ympäristökoneille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää käytetyt traktorit, perävaunut, trukit, kaivurit, umpikorit, minikaivurit ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.
Mascus on Alma Media konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:

Lisätietoja:

Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

17.2.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003