18.4.2011

Mascus allekirjoitti sopimuksen yhteistyöstä Turkissa

Mascus, maailman johtava sähköinen maarakennuskoneiden sekä maatalous- ja metsälaitteiden markkinapaikka, ilmoittaa ilolla uudesta lisenssisopimuksesta Turkissa. Mascus Turkki on 37. Mascuksen alue ja sopimus Makportin, alan veteraanin Kemal Ünalanin uuden yrityksen, kanssa kuvastaa sitä, kuinka Mascus on asiakkailleen aidosti maailmanlaajuinen markkinapaikka.

”2010 oli uskomaton vuosi Mascukselle. Olemme nyt läsnä 37 maassa 150 000 ilmoituksella ja yli kolmella miljoonalla eri käyttäjällä joka kuukausi”, kertoo Mascuksen toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Maailmanlaajuisista talousongelmista huolimatta olemme jatkaneet kasvuamme ja uusin sopimuksemme Turkissa merkitsee jälleen tärkeää virstanpylvästä kehityksessämme.”

Mascus Turkki - tärkeä uusi solmukohta

”Turkin sijainti solmukohtana Euroopan, Keski-Aasian ja Lähi-Idän välissä on tarkoittanut sitä, että se on aina ollut avainalue maailmankaupassa”, kertoo kansainvälistymisjohtaja Tomasz Odrobinski. ”Olemme iloisia yhteistyöstä Kemal Ünalanin ja Makportin kanssa - kyseessä on loistava sähköisen kaupan ja markkinoinnin asiantuntijoiden kumppanuus yhdistettynä alan asiantuntemukseen. Tuomme suunnatonta arvoa turkkilaisille jälleenmyyjille auttamalla heitä kasvattamaan myyntiään kansainvälisesti sekä sitouttamaan paikallisia ostajia.”

”Uskon, että Mascuksen laajasta sisällöstä, läpinäkyvyydestä ja käyttäjäystävällisyydestä on suurta hyötyä ostajille ja myyjille”, kertoo Kemal Ünalan. ”Kuka tahansa, joka ei puhu muuta kuin omaa äidinkieltään, voi kaikesta huolimatta tehdä kauppaa käytännössä missä päin tahansa maailmaa, vertailuja tuhansien kohteiden välillä ja parempia päätöksiä.”

Mascus Turkin maajohtaja Kemal Ünalan lisää: ”Mascus ei tuo Turkkiin ainoastaan raskaskoneiden markkinapaikan, vaan tarjoaa lisäksi monia arvokkaita lisäpalveluita. ”Näitä ovat esimerkiksi:

  • Mascus Locator – hakemisto raskaskoneiden omistajille; tarjoaa esimerkiksi vuokraus-, varaosa-, kuljetus-, rahoitus- ja korjauspalveluita
  • Painettu lehti – 70 000 numeron kansainvälinen jakelu kahdesti vuodessa
  • Web-palvelut – sisältävät integroinnin jälleenmyyjän omilta nettisivuilta, teknisen tuen, nettisivut ja työkalut sähköiseen varastonhallintaan.

Maailmanlaajuinen konsepti, paikallinen tuntemus

Brasilian ja Venäjän rinnalla Turkki oli yksi niistä kolmesta maasta, jotka selviytyivät finanssikriisistä paremmalla luottoluokituksella. Se edustaa siis suurta ja kukoistavaa markkinapaikkaa, erityisesti Mascuksen Länsi-Euroopan ja Lähi-Idän asiakkaille.

”Turkki on ensimmäinen BRICET-maa Euroopan ulkopuolella, jossa meillä on lisenssisopimus. Tämä merkitsee tärkeää askelta kasvussamme sekä runsaasti uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti,” jatkaa Tomasz. ”Vuoden 2011 aikana tulemme tekemään kovasti töitä lisenssisopimusten hyväksi muilla avainalueilla, erityisesti Brasiliassa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa sekä Meksikossa ja Etelä-Koreassa.”


Yhteystiedot:

Fredrik Larsson, Toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Myyntijohtaja / Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Kansainvälistymisjohtaja / Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Kemal Ünalan, Mascus Turkin maajohtaja / Country Manager, +90 (555) 347 7333

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalouskoneille, metsä- ja maarakennuslaitteille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää myytävät traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.
Mascus on Alma Media konserniin kuuluva kaupan alan yritys.


Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press
Yleiset lehdistökyselyt:

18.4.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003