23.6.2011

Caterpillar ja Mascus allekirjoittivat uuden sopimuksen

Markkinajohtaja Caterpillarilla sekä Mascuksella, joka on yksi suurimmista nimistä käytettyjen koneiden ja laitteiden myynnissä, on ilo ilmoittaa yhteistyösopimuksensa jatkumisesta toisella 12 kuukaudella. Caterpillar solmi sopimuksen Mascuksen verkkoportaalin hyödyntämisestä lokakuussa 2010 tarkoituksenaan saattaa ostajien ulottuville laajemman valikoiman laitteitaan ympäri maailmaa.

Sopimuksen jatkaminen sijoittuu Mascuksen erittäin menestyneen kuuden kuukauden jakson päätteeseen. Joulukuusta 2010 lähtien Mascus on juhlinut muutamia huomattavia saavutuksia: 150 000 sähköistä ilmoitusta markkinapaikassa, 3500 ilmoittavaa yritystä ympäri maailmaa, yli kaksi miljoonaa eri vierailijaa sivustolla joka kuukausi ja edustus 41 maassa ympäri maailmaa.

”Olemme mielissämme siitä, että Caterpillar ja heidän vertaansa vailla oleva Caterpillar-jälleenmyyntiverkostonsa on sopinut jatkavansa yhteistyötä Mascuksen kanssa. Hankkeen menestys osoittaa sen, kuinka tärkeä on aidosti maailmanlaajuinen markkinapaikka tällä alalla”, kommentoi myyntijohtaja Rickard Petersson. ”Meidän laaja sähköinen läsnäolomme ja Caterpillarin maailmanlaajuisesti tunnettu brändi muodostaa vahvan kumppanuuden, joka edistää kansainvälistä kauppaa ennennäkemättömässä mittakaavassa. Hyöty sekä ostajille että Caterpillarin jälleenmyyjille on ollut merkittävä ja siksi kumppanuuden jatko Mascuksen ja Caterpillarin välillä on molemmille tervetullut asia.”

Caterpillar – vakiintunut asema verkossa

Caterpillar on jo ennestään vahvasti läsnä verkossa ja tunnustaakin verkkoportaalin käytön tärkeyden keskeisenä tekijänä markkinointistrategiassaan. Caterpillar käyttää Catused.comia pääasiallisena sisäisenä sovelluksena ja laitteidensa markkinointiin loppukäyttäjille. Se yhdistettynä Mascukseen ja sen vahvuuteen uusia markkinoita tavoittavana markkinointikanavana tarkoittaa sitä, että loppukäyttäjillä tulee edelleen olemaan pääsy myynnissä olevien käytettyjen Cat-laitteiden valikoimiin ympäri maailmaa. Tämä myös takaa sen, että Cat-jälleenmyyjät ympäri maailman tulevat edelleen julkaisemaan varastonsa Mascuksessa tavoittaakseen maailmanlaajuisen yleisön.

”Olemme olleet ilahtuneita vastaanotosta, jonka olemme saaneet Mascuksen kanssa solmimamme yhteistyösopimuksen seurauksena. Sen tarjoama korkeampi profiili on merkinnyt jälleenmyyjäverkostollemme parempia mahdollisuuksia ottaa yhteyttä asiakkaisiin,” kommentoi Mike Young, CatUsedin ja Build&Quote Customer Support Servicen Product Manager. ”Olemme sitoutuneet jatkamaan yhteistyötä Mascuksen kanssa seuraavat 12 kuukautta ja olemme varmoja, että se saa aikaan entistä vahvemman jälleenmyyjiemme näkyvyyden markkinoilla, sekä tietenkin parempia mahdollisuuksia ostajille, jotka etsivät laadukkaita käytettyjä Caterpillar-laitteita.”

Mascus – maailmanlaajuinen markkinapaikka CAT-jälleenmyyjille

Yhteistyösopimuksen jatkuminen Caterpillarin kanssa vahvistaa Mascuksen suosituksia luotettuna brändinä. Mascus myös antaa CAT-jälleenmyyjille mahdollisuuden saavuttaa laajempi yleisö. Se, että Mascus-portaali on käytettävissä yli 35 kielellä lisää myös CAT-jälleenmyyjien näkyvyyttä uusilla markkinoilla ympäri maailmaa.

”Mascuksen ja Caterpillarin välisen kumppanuuden menestys on ollut yksi tämän vuoden kunniakkaimmista saavutuksistamme ja nyt meillä on mahdollisuus jatkaa tuon menestyksen rakentamista edelleen vähintään toiset seitsemän kuukautta”, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Olemme iloisia, että niin tunnetulla nimellä kuin Caterpillar on ollut näin positiivinen kokemus yhteistyöstä Mascuksen kanssa, ja odotamme jälleen erittäin menestyksekästä vuotta molemmille kumppaneille”, hän päättää.

Yhteystiedot:

Fredrik Larsson, Toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Myyntijohtaja / Sales Director, + 46 70 660 2780,

Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalous-, metsä-, materiaalinkäsittely-, ympäristö- ja maarakennuslaitteille ja -koneille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää myytävät traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, trukit, minikaivukoneet, maansiirtoautot ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.

Mascus on Alma Media konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:

Englanniksi www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:

23.6.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003