29.9.2011

Mascus astuu Kiinan ja Taiwanin markkinoille

Mascuksella, maailman johtavalla koneiden ja laitteiden sähköisellä markkinapaikalla, on ilo ilmoittaa uudesta lisenssisopimuksesta Kiinassa, Xiamenissa sijaitsevan ANB yhtiön kanssa.

”Mascus Kiina ja Taiwan ovat järjestyksessä jo 40. ja 41. alueemme ja samalla tämä on yksi merkittävimpiä virstanpylväitä historiassamme”, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Valtava koko ja talouden kasvunopeus tekevät tästä tärkeän askeleen kansainvälistymissuunnitelmissamme. Kyseessä on ensimmäinen BRIC-maa, jossa Mascuksella on sopimus ja tällä hetkellä työskentelemme kovasti sopimusten eteen Brasiliassa, Intiassa ja Venäjällä sekä muilla avainalueilla, kuten Etelä-Koreassa ja Meksikossa.”

Mascus Aasian markkinoilla

Tällä hetkellä Mascus on jo läsnä Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Indonesiassa, Thaimaassa ja Malesiassa, joiden lisäksi ovat sivustot Japania, Taiwania ja Etelä-Koreaa varten. Kiinaan avattava uusi toimisto vahvistaa Mascuksen asemaa Aasiassa ja avaa asiakkaille ympäri maailmaa uusia mahdollisuuksia murtautua valtaville Kiinan markkinoille.

Mascus Kiina kattaa Suur-Kiinan, johon sisältyy Kiinan kansantasavalta, Hongkong ja Macao sekä Kiinan tasavalta (Taiwan).

”Toisin kuin kilpailijoillamme, Mascuksella on nyt aidosti maailmanlaajuinen läsnäolo”, selittää kansainvälistymisjohtaja Tomasz Odrobinski. ”Pysyvän toimipisteen perustaminen Kiinaan avaa asiakkaillemme maailman suurimmat markkinat. Lisäksi sen avulla kiinalaiset asiakkaat voivat saavuttaa paikalliset ja maailmanlaajuiset markkinat tehokkaammin.”

Täydellinen paikallinen ja maailmanlaajuinen ratkaisu

Viime vuosikymmenellä Kiinan BKT:n keskimääräinen kasvuvauhti on ollut 10 prosenttia, minkä takia useat merkittävät maailmanlaajuiset valmistajat sekä sadat koneiden ja varaosien valmistajat ja muiden palveluiden tuottajat ovat valinneet sijaintipaikakseen juuri Kiinan. Tämä viimeisin lisenssisopimus hyödyttää sekä koneiden myyjiä että ostajia koko alueella.

”Mascus Kiinalla tulee olemaan merkittävä vaikutus paikallisiin yrityksiin”, selittää myyntijohtaja Rickard Petersson. ”Ensimmäiseksi se helpottaa kiinalaisia jälleenmyyjiä tavoittamaan muun maailman tehokkaammin. Toiseksi se auttaa Kiinan paikallisia valmistajia myymään tuotteitaan maan sisällä helpommin. Kolmanneksi raskasteollisuushakemistomme, Mascus Locatorin, ansiosta varaosien valmistajat ja muiden palveluiden tarjoajat voivat saavuttaa valtavan määrän asiakkaita, sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.”

Kokenut kumppani

Mascus on solminut yhteistyösopimuksen Kiinassa ANB:n kanssa, joka on Xiamenissa, maan kaakkoisosassa, sijaitseva yhtiö. ”Olemme iloisia uudesta sopimuksesta Mascuksen kanssa”, kertoo ANB:n toimitusjohtaja Anders Nilsson. ”Kiinassa on jo ennestään lukuisia B2B-sivustoja, mutta ainoastaan Mascus voi tarjota tällaista täydellistä ratkaisua raskaiden koneiden alalla. Kun Kiinan talous on tällä hetkellä huomion kohteena ja yritykset ympäri maailmaa ovat halukkaita harjoittamaan liiketoimintaa täällä, juuri nyt on täydellinen aika tällaiselle hankkeelle. Odotamme innolla, että voimme kehittää Mascus Kiinan Mascus-brändin kulmakiveksi.”

Yhteystietoja:

Fredrik Larsson, Toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Myyntijohtaja / Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Kansainvälistymisjohtaja / Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Anders Nilsson, Maajohtaja Kiina & Taiwan / Country Manager China & Taiwan +86 159 80 859 586,


Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalouskoneille, metsä- ja maarakennuslaitteille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää myytävät traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta. Aasiassa Mascuksella on seuraavat nettisivut:
www.mascus.co.id, www.mascus.jp, www.mascus.co.kr, www.mascus.com.my, www.mascus.com.sg, www.mascus.co.th, www.mascus.com.tw, www.cnmasike.com sekä Australiassa ja Oseaniassa www.mascus.com.au ja www.mascus.co.nz

Mascus on Alma Media -konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:

29.9.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003