6.10.2011

Mascus allekirjoitti lisenssisopimuksen Perussa ja Kolumbiassa Latinalaisen Amerikan johtavien maarakennus- ja kaivosalan lehtien julkaisijoiden kanssa

Mascus (www.mascus.fi), maailman johtava koneiden ja kuljetuskaluston sähköinen markkinapaikka, ilmoittaa ylpeänä yhteistyöstään Latinalaisen Amerikan johtavien maarakennus- ja kaivosalan lehtien julkaisijoiden kanssa. Construcción Pan-Americanalla (CPA) ja Minería Pan-Americanalla (MPA) on lähes 40 vuoden kokemus ja alueen laaja tuntemus – näiden avulla voidaan Perusta ja Kolumbiasta tehdä menestyviä markkinoita laitteiden ostajille ja myyjille.

Mascus perustettiin vuonna 2000, josta lähtien se on nopeasti laajentunut. Tällä hetkellä Mascus toimii 41 maassa. Tämä sähköinen kauppapaikka yhdistää saumattomasti jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät, mikä tekee siitä käytettyjen laitteiden myynnin olennaisen toimijan maailmanlaajuisilla markkinoilla.

”Olemme innostuneita yhteistyöstä Mascus tiimin ja heidän vahvan markkinapaikansa kanssa. Mascus on räätälöity kaikenlaisille ostajille, myyjille ja koneiden viejille kautta maailman”, kertoo Adriana Elena Suao, CPA:n ja MPA:n myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja. ”Pyrimme tarjoamaan lukijoillemme alan tärkeimmät uutiset ja nyt Mascuksen kumppanuuden avulla voimme tarjota paikalliselle lukijakunnalle pitkälle kehitetyn, mutta silti käyttäjäystävällisen työkalun, jonka avulla ostaa ja myydä laitteita. Eikä vain paikallisesti, vaan myös maailmanlaajuisesti – http://www.mascus.com.co :n kautta Kolumbiassa ja www.mascus.com.pe :n kautta Perussa.”

Association of Equipment Manufacturersin (AEM) mukaan yhdysvaltalaisvalmisteisten maarakennuskoneiden vientimarkkinat vuoden 2010 lopussa olivat kasvaneet 28 prosenttia vuoteen 2009 verrattuna. Vastaavasti Kolumbia ja Peru vuoden 2010 lopussa sijoittuivat kymmenen parhaan joukkoon 588 miljoonalla dollarilla (nousua 50 %) ja 437 miljoonalla dollarilla (nousua 37 %). Nämä lukemat todistavat näiden Latinalaisen Amerikan maiden tärkeydestä alan merkittävinä toimijoina.

Täydellinen markkinapaikka Amerikkaa varten

Latinalaisessa Amerikassa kukoistavan rakennusteollisuuden voidaan katsoa johtuvan jatkuvasta tarpeesta parantaa alueen infrastruktuuria. Vaikka alue on usein epävakaa, se voi ylpeillä nopealla kasvulla ja kehityksellä, jopa viimeaikaisen taloudellisen taantuman aikana. Kehittyvät markkinat ovat piristäneet monien maailmanlaajuisten yritysten kasvua, myös Kolumbiassa ja Perussa.

Toimistojen avaaminen Latinalaisessa Amerikassa heijastaa strategiaamme rakentaa ensimmäinen panamerikkalainen raskaskoneiden ja kuljetuskaluston markkinapaikka. Multi-paikallinen läsnäolomme tarkoittaa sitä, että jokaisessa 41 maassa, joissa Mascus toimii, on ihmisiä, jotka huolehtivat paikallisten myyjien ja ostajien tarpeista. He myös suorittavat tarvittavia paikallisia markkinointitoimenpiteitä edistääkseen asiakkaidemme ilmoitusten näkyvyyttä, eikä vain internetissä vaan sen ulkopuolellakin. ”Kukaan muu ei voi tarjota samaa”, lisää Mascuksen toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Olemme vasta puolitiessä toimintamme rakentamisessa alueella: seuraavana vuorossa on uusien toimistojemme avaaminen Meksikossa, Brasiliassa, Argentiinassa ja Chilessä”, lisää Mascuksen kansainvälistymisjohtaja Tomasz Odrobinski.

Yhteystietoja:

Fredrik Larsson, Toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Myyntijohtaja / Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Kansainvälistymisjohtaja / Internationalization Director, +358 40 750 4922,

Adriana Elena Suao, Maajohtaja Mascus Peru / Country Manager Mascus Peru, +1 305.668.4999,

Gloria Beltran, Maajohtaja Mascus Columbia / Country Manager Mascus Columbia, +57 1 681 2076,

Mascuksesta:
Mascus on sähköinen markkinapaikka käytetyille maatalous- ja ympäristökoneille, metsä-, materiaalinkäsittely- ja maarakennuslaitteille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää myytävät traktorit, perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, trukit, minikaivukoneet, maansiirtoautot ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.

Mascus on Alma Media -konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:
Englanniksi www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:

6.10.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003