9.11.2011

Mascus avaa paikallistoimiston Venäjällä

Mascus, yksi maailman suurimmista raskaiden koneiden ja laitteiden markkinapaikoista, ilolla ilmoittaa uudesta toimenpiteestä Venäjällä
– yhdellä maailman vaikutusvaltaisimmista markkinoista.

Yritys on allekirjoittanut uuden lisenssisopimuksen Moskovassa sijaitsevan Pro-Machineryn kanssa. Mascuksella on ollut yhteyksiä Venäjän markkinoille ja näkyvyyttä verkossa jo jonkin aikaa www.mascus.ru -portaalin kautta. Nyt uusi kumppani Pro-Machinery tehostaa läsnäoloa uudella Mascuksen paikallistoimistolla, sekä tiimillä, joka on keskittynyt edistämään Mascuksen brändiä ympäri maata ja auttamaan sekä käytettyjen laitteiden ja kuljetuskaluston ostajia että myyjiä kaikkialla Venäjällä.

”Venäjä on erittäin tärkeä markkina-alue meille. Se ei ainoastaan avaa vientimarkkinoita muulle Euroopalle ja Aasialle, vaan sillä on myös tärkeitä kauppayhteyksiä Japanin ja Kiinan kanssa”, selittää Mascuksen toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Luomalla vahvan toimipisteen Venäjälle yhteistyössä Pro-Machineryn kanssa, tavoitamme paljon laajemman venäjänkielisen yleisön. Portaalimme ansiosta ostajat voivat keskustella suoraan paikallisten jälleenmyyjien kanssa ja jälleenmyyjät puolestaan voivat tarjota tuotteitaan asiakkaille ympäri maailmaa. Tämä on suuri askel sekä Mascukselle että Venäjän markkinapaikalle”, hän lisää.

Talouskasvun maa

Venäjän talous on hyvää vauhtia toipumassa maailmanlaajuisesta finanssikriisistä, ja sillä on sekä laajat kotimaiset markkinat että voimakkaasti kasvava vientiteollisuus. Mascus aikoo yhdistää nämä molemmat osa-alueet yhden helppokäyttöisen portaalin avulla ja näin tarjota sekä loppukäyttäjille että jälleenmyyjille mahdollisuuden tavoittaa paljon laajempi yleisö. Muut maat, kuten Suomi, hyötyvät kauppayhteyksistä Venäjän kanssa, ja Mascuksen uusi venäjänkielinen portaali tulee vahvistamaan näitä siteitä huomattavasti.

Puhumme kieltäsi

Mascus Venäjän julkaiseminen on merkittävä edistysaskel Venäjän käytettyjen laitteiden ja kuljetuskaluston markkinoille, sillä mikään muu yritys ei tällä hetkellä tarjoa paikallisille jälleenmyyjille saman kokoluokan myyntityökaluja. ”Mascus tarjoaa jälleenmyyjille kokonaan uuden myyntiteknologian tason, jonka avulla tavoittaa ostajia ympäri maata heidän omalla kielellään”, kertoo myyntijohtaja Rickard Petersson. ”Se myös avaa kansainvälisiä markkinoita ilman liiketoimien esteenä olevia kieli- tai valuuttaeroja.”

Mascus luo yhteyksiä maanosien välillä

Mascus on tällä hetkellä läsnä 42 maassa viidellä mantereella. Tämä tekee siitä yhden suurimman ja vaikutusvaltaisimman globaalin portaalin maailmassa. ”Uusi lisenssisopimus Venäjällä tuo Mascuksen kansainvälisen kaupan kärkeen”, selittää Mascuksen toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Valtavat markkinat, kuten Venäjä, eivät ainoastaan avaa ovia kotimaisille käyttäjille ja myyjille vaan myös vahvistavat tärkeitä maiden välisiä kauppasuhteita ympäri maailmaa, erityisesti Aasian ja Euroopan markkinoita.”


Yhteystietoja:

Fredrik Larsson, Toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Myyntijohtaja / Sales Director, + 46 70 660 2780,

Dimitry Pletniov, Aluejohtaja / Regional Manager, +7 495 998-6333,

Mascuksesta:

Mascus (www.mascus.fi) on markkinapaikka käytetyille maatalouskoneille, metsä- ja maarakennuslaitteille sekä kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää käytetyt traktorit, käytetyt perävaunut, käytetyt kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:

Englanniksi www.mascus.fi/press

9.11.2011

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003