1.2.2012

Mascuksessa jo 200 000 ilmoitusta

Mascus, joka on yksi maailman suurimmista kuljetuskaluston, maarakennus- maatalous- ja metsäkoneiden sekä materiaalinkäsittelylaitteiden sähköisistä markkinapaikoista, on saavuttanut merkittävän merkkipaalun kasvussaan – 200 000 sähköistä ilmoitusta.

”Mascus on voinut juhlistaa joitakin huomattavia saavutuksia viime aikoina”, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Tästä tekee entistäkin miellyttävämmän se, että olemme kaksinkertaistaneet ilmoitusten määrän 100 000:sta 200 000:een ainoastaan kahdessatoista kuukaudessa. Kasvun nopeus ja määrä osoittavat sen, että huolimatta taloudellisesta tilanteesta maailmanlaajuisen laajenemisen ja jatkuvan teknisen kehityksen yhdistelmä selvästi toimii”.

Mascus numeroina:

  • Lähes 4300 ilmoittavaa yritystä ympäri maailmaa
  • 200 000 sähköistä ilmoitusta
  • Yli kaksi miljoona eri kävijää kuukausittain
  • Edustus 42 maassa maailmanlaajuisesti
  • 54 Mascus domain-osoitetta 39 kielellä
  • Yli 120 uutta jälleenmyyjää liittyy kuukausittain
  • Yli 70 Mascuksen myyntiedustajaa vierailee ja pitää yhteyttä jälleenmyyjiin ympäri maailman

Maailmanlaajuinen brändi vankalla perustalla

Mascuksesta ei ole tullut ainoastaan aidosti maailmanlaajuinen brändi, vaan myös brändi, joka luo uusia markkinoita jälleenmyyjille ja ostajille kaikkialla maailmassa. Mascuksen maailmanlaajuinen läsnäolo on rakennettu äärimmäisen vankalle perustalle, erityisesti Saksan, Iso-Britannian, Ranskan, Yhdysvaltojen ja Pohjoismaiden avainmarkkinoille.

”Kansainvälinen menestyksemme on juurtunut Euroopan ja Yhdysvaltojen ydinmarkkinoillamme”, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Larsson. ”Näillä markkinoilla Mascus on nykyisin koneiden ja kuljetuskaluston jälleenmyyjien keskuudessa vakiintunut ja arvostettu brändi. Palveluvalikoimamme on tullut olennaiseksi osaksi käytettyjen koneiden ja kuljetuskaluston markkinoita näillä alueilla.”

Uudet palvelut tekevät jälleenmyyjien kaupanteosta tehokkaampaa

Mascuksen sitoutuminen palveluidensa jatkuvaan kehittämiseen on ollut menestyksen avainasia. Uusi www-alusta julkaistiin 2010 ja raskasteollisuushakemisto Mascus Locatorissa on tällä hetkellä yli 32 000 listausta. Äskettäin Mascus julkaisi kolme uutta palvelua, jotka auttavat jälleenmyyjiä tekemään kauppaa entistä tehokkaammin.

Huutokauppa-palvelun ansiosta ostajat voivat etsiä koneita, ajoneuvoja tai laitteita sekä perinteisistä että sähköisistä huutokaupoista ympäri maailmaa. Uusi arviointipalvelu Valuator puolestaan auttaa jälleenmyyjiä hinnoittelemaan kohteensa nopeasti ja tarkasti käyttämällä parasta saatavilla olevaa markkinatietoa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun jälleenmyyjillä on saatavilla helppokäyttöinen työkalu, joka tarjoaa tarkkaa markkinatietoa muutamassa minuutissa. Kolmantena on Dealer Mobile -palvelu, joka mahdollistaa jälleenmyyjille pääsyn varastoonsa mobiililaitteiden avulla.

”Sitoutumisemme käyttäjäkokemuksen jatkuvaan parantamiseen ja uusien sähköisten palveluiden luomiseen on menestyksemme kulmakivi”, kertoo myyntijohtaja Rickard Petersson. ”Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä elämä helpommaksi sekä jälleenmyyjille että käyttäjille, niin että he voivat parantaa kaupankäyntiään sekä paikallisilla että kansainvälisillä markkinoilla.”

Yhteystiedot:
Fredrik Larsson, toimitusjohtaja / Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, myyntijohtaja / Sales Director, +46 70 660 2780,

Mascuksesta:

Mascus on sähköinen markkinapaikka maarakennus-, maatalous-, metsä- ja ympäristökoneille, materiaalinkäsittelylaitteille ja kuljetuskalustolle. Tuotevalikoima sisältää myytävät traktorit, myytävät perävaunut, käytetyt myytävät kuorma-autot, kaivuulaitteet, umpikorit, minikaivukoneet ja kaivukoneet. Mascus tekee käytettyjen koneiden ja laitteiden kaupankäynnistä nopeampaa ja paljon tehokkaampaa keräämällä yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta ja kysynnästä. Kaikki jälleenmyyjät, valmistajat ja loppukäyttäjät ovat tervetulleita tarjoamaan käytettyjä koneitaan ja laitteitaan myyntiin markkinapaikan kautta.
Mascus on Alma Media-konserniin kuuluva kaupan alan yritys.

Toimittajille:
Lehdistömateriaalia ja kuvia:

Englanniksi: www.mascus.com/press

Yleiset lehdistökyselyt:

1.2.2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003