Ilmoituksia: 6

Mobiilimurskaimet - 24 h uusimmat

Mobiilimurskain on maarakennus- ja murskausurakoissa käytettävä työkone, jota voit helposti siirtää työmaalta toiselle. Mascuksesta löydät käytetyt mobiilimurskaimet tunnetuilta merkeiltä, kuten Nordberg, Metso, Terex Pegson, Kemco, Komplett ja Lokomo.

Lisää Sulje
ilmoitusta/sivu

Käytetyt mobiilimurskaimet

Mobiilimurskain soveltuu monenlaiseen murskaukseen ja esimerkiksi rakennusten purkutyömaille monien eri materiaalien murskaamiseen. Mobiilimurskain vähentää merkittävästi kuljetuskustannuksia, kun murskauskalusto voidaan viedä työmaalle ja murskaus voidaan suorittaa paikan päällä.

Mobiilimurskaimista suuri osa on niin sanottuja yleismurskaimia, joilla voit murskata niin puuta, muovia kuin muutakin rakennusjätettä.

Käytetyt mobiilimurskaimet tuotemerkeittäin

Käytetyt Nordberg-mobiilimurskaimet

Käytetyt Terex Pegson -mobiilimurskaimet

Käytetyt Temco-mobiilimurskaimet

Käytetyt Komplet-mobiilimurskaimet

Käytetyt Sandvik-mobiilimurskaimet

Myy käytetty mobiilimurskain Mascus.fissä

Käytetty mobiilimurskain myynnissä? Jätä myynti-ilmoitus mascus.fi-palveluun ja tavoitat työkoneiden, kuten mobiilimurskainten, ostajat helposti. Voit myös ostaa ilmoituksellesi lisänäkyvyyttä palvelumme kautta.

Tavoitat Mascus.fi-palvelun kautta potentiaaliset mobiilimurskaimen ostajat.

Osta käytetty mobiilimurskain Mascus.fistä

Käytetyt mobiilimurskaimet löydät Mascus.fistä. Meiltä löydät kattavan valikoiman myynnissä olevia käytettyjä mobiilimurskaimia niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Käyttämällä tarkennettua hakua voit etsiä mobiilimurskaimia muun muassa merkin, hinnan tai sijainnin mukaan.