Ahlmann

Saksalaisen pyöräkuormaajia ja muita kaivinkoneita valmistavan Ahlmannin historia ulottuu aina vuoteen 1952, jolloin yhtiö valmisti sen ensimmäisen työkoneensa. Nykyään ranskalaisomistuksessa oleva yhtiö valmistaa perinteisiä ja useasti palkittuja maanrakennuskoneita tuotemerkillä Mecalac, jonka historia puolestaan alkaa Ranskasta 1970-luvulta. Yhtiön kautta-aikain suosituin ja palkituin malli on ollut AS4, josta alkanut AS-tuoteryhmä on edelleenkin Mecalacin suosituin. Vuonna 2012 Ahlmann lopetti olemassaolonsa omana yksikkönään ja kaikki tuotanto siirtyi Mecalacin nimen alle.

Ahlmann-maanrakennus

Kun kaipaat työmaallesi tai vaikka golf-kentälle järeää, mutta kuitenkin liikuteltavaa kaivinkonetta ovat Ahlmannin tuotteet tehty sinua varten. Mascuksen valikoimista löydät kymmeniä myynnissä olevia kuormaajia. Katso rohkeasti ja tee hyvät kaupat.

Mascus Specs

Vanhan kaivinkoneen tiedot hukassa? Kokeile uutta Specs palveluamme. Sieltä löytyy teknisiä tietoja monista Ahlmannin kaivureista, sekä tuhansista muista tuotteista. Kokeile ja hämmästy.