John Deere

John Deere on amerikkalainen yritys, jonka tuotepalettiin kuuluvat traktorit, maatalouskoneet, metsäkoneet, taajamakoneet, mönkijät, ruohonleikkurit ja erilaiset maanrakennuskoneet.

Esimerkiksi Ruotsissa joka toinen metsäkone on John Deere –merkkinen. Niiden lisäksi suosittuja ovat esimerkiksi ruohonleikkurit ja traktorit.

John Deere perustettiin vuonna1837 ja sen jälkeen se on laajentunut paljon. Vuonna 1982 se osti traktoreiden valmistajan, Waterloo Gasoline Traction Engine Companyn. Euroopassa John Deere on toiminut yli 50 vuotta ostettuaan Lanz-nimisen traktorivalmistajan.

John Deere, jonka mukaan yhtiö on nimetty, työskenteli seppänä ja kehitti elinaikanaan paljon erilaisia maatalouskoneita. Hän saavutti suurta menestystä Yhdysvaltojen terästeollisuudessa ja menestyi maatalouskoneiden valmistuksessa yhtiökumppaneidensa vastustuksesta huolimatta.

Vuonna 2000 Deere & Company osti Metso Oyj:ltä metsäkoneita valmistavan Timberjack-ryhmän. Vuonna 2005 Timberjack Oy:n nimeksi muutettiin John Deere Forestry Oy.

Mascuksen avulla Sinun on helppo löytää John Deere traktorit, John Deere mönkijä tai John Deere ruohonleikkuri.

John Deere varaosat

John Deere varaosat ja huoltopalvelut löydät kätevästi Mascus Locatorin avulla.