MAN

MAN

MAN on todellinen edelläkävijä raskaan kaluston tekemisessä. Sen juuret ovat niin kaukana kuin vuodessa 1758, jolloin MAN:in edeltäjä St. Anthony Ironworks perustettiin. 250 vuoteen on mahtunut paljon kehitystä kaikilla osa-alueilla. Tällä hetkellä MAN-yhtymä on jaettu kolmeen itsenäiseen osaan, joista tuloksellisin ja suurin on MAN Truck & Bus, joka on yksi maailman suurimmista raskaan kaluston valmistajista.

MAN-Kuorma-autot ja –bussit

MAN:in kuorma-autot ja bussit ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella, joten ei ole ihme, että Mascuksesta voi löytää laajan MAN-valikoiman. Edustettuina ovat monen kokoiset ja ikäiset MAN-kuorma-autot. Mukana on myös joitakin busseja. Mascus on Euroopan suurin sähköinen käytettyjen hyötykoneiden ja raskaan kaluston osto- ja myyntipaikka.

MAN -huolto ja –varaosat

Löydät helposti itseäsi lähinnä olevan MAN-huoltamon Locator palvelumme kautta. Kannattaa kokeilla heti.

MAN-autojen valmistuksessa on pyritty huomioimaan ympäristöystävällisyys ja alhaiset käyttökustannukset. Kehityksessä on myös aktiivisia turva- ja apujärjestelmiä kuorma-autoihin ja busseihin.

Mascus on Euroopan kattavin käytetyn kuljetuskaluston kauppapaikka netissä. Ilmoitusten kautta löydät muun muassa MAN-bussit ja kuorma-autot.