Käytettyjen laitteiden haku Sulje » Tarkennettu haku

  Lisää ostoilmoitus
  Ilmoituksia: 590

  Kuljettimet

  Alla voit nähdä kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt kuljettimet, maarakennus-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen kuljettimet tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin kuljettimet koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa käytettyjen kuljettimet hakutuloksia valitsemalla vasemmalla puolella olevassa tarkennetussa haussa eri suodattimia.

  Lisää Sulje
  ilmoitusta/sivu

  Osta tai myy käytetty kuljetin

  Mascuksen kautta ostetaan ja myydään kuljettimet paitsi Suomesta niin myös muualta Euroopasta.

  Myynnissä ovat esimerkiksi Finlay-, Trackstack-, Telestack- ja Powerscreen -merkkiset käytetyt kuljettimet.

  Miten ostaa kuljetin?

  Ota suoraan yhteyttä myyjään, kun sopiva kuljetin on löytynyt. Voit myös jättää myyjälle kyselyn ilmoitussivun lomakkeen kautta. Mascuksen käyttö on ilmaista kuljettimen ostajalle.

  Mikäli sopivaa kuljetinta ei tule vastaan, voit halutessasi jättää ilmaisen ostoilmoituksen, jossa määrittelet millainen kuljetin täyttää ehtosi.

  Myynti-ilmoitusten sivuilla olevien linkkien kautta löydät Mascuksen yhteistyökumppaneiden palveluita, joiden avulla kuljetin voidaan rahoittaa ja kuljettaa ostajalle.

  Kuljettimet myyntiin Mascuksen kautta?

  Kuljettimet on helppo laittaa myyntiin Mascuksen kautta. Myynti-ilmoituksen jättämisen siivellä tapahtuu myös palveluun rekisteröityminen. Ostamisesta kiinnostunut ottaa yhteyttä suoraan kuljettimen myyjään tai jättää tälle yhteydenottopyynnön myynti-ilmoituksen sivun kautta.

  Kuljettimien myydään-ilmoitukset ovat esillä 60 vuorokautta. Ilmoitukset näkyvät myös muiden maiden paikallisilla Mascus-sivustoilla. Kuljetin myydään ilman ylimääräisiä ilmoituskustannuksia siis haluttaessa myös ulkomaille.

  Ilmoittaminen on myyjälle maksullista. Hinnan voi suorittaa verkkopankissa, luottokortilla tai tilisiirrolla.

   

  Mascuksen valikoimista löydät myös murskaimet.