Käytettyjen laitteiden haku Sulje » Tarkennettu haku

  Lisää ostoilmoitus
  Ilmoituksia: 658

  Vesipumput

  Alla voit nähdä kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt vesipumput, maarakennus-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen vesipumput tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin vesipumput koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa käytettyjen vesipumput hakutuloksia valitsemalla vasemmalla puolella olevassa tarkennetussa haussa eri suodattimia.

  Lisää Sulje
  ilmoitusta/sivu

  Osta ja myy käytetyt vesipumput

  Mascuksen hakutoiminnolla on helppo löytää myytävä käytetty vesipumppu. Vesipumput ovat Suomesta ja muualta Euroopasta.

  Ilmoituksista voi löytyä myös vesipumppu, jota pyörittää polttomoottori.

  Miten ostaa vesipumppu?

  Kun sopiva vesipumppu on löytynyt, ota yhteyttä myyjään tai jätä yhteydenottopyyntö ilmoitussivun kautta. Voitte järjestellä kaupat keskenänne ilman välikäsiä. Palvelu on vesipumpun ostajalle täysin ilmainen.

  Jos oikeanlainen, esimerkiksi polttomoottori- tai antiikkinen vesipumppu ei tule vastaan hakutoiminnolla, voit jättää halutaan ostaa –ilmoituksen ilmaiseksi.

  Myynti-ilmoitusten sivujen kautta löydät tietoa Mascuksen yhteistyökumppaneiden palveluista, joilla vesipumppu voidaan rahoittaa ja kuljettaa sinulle.

  Vesipumput myyntiin?

  Vesipumpun myyminen on edullista ja mutkatonta. Palveluun rekisteröityminen ei tuhlaa aikaasi vaan se tapahtuu automaattisesti, kun jätät ensimmäisen myynti-ilmoituksen. Ostajaehdokkaat ottavat sinuun suoraan yhteyttä tai jättävät Mascuksen lomakkeella kyselyn vesipumpusta.

  Vesipumput ovat samalla myydään-ilmoituksella 60 vuorokautta esillä Mascuksessa. Myytävät kohteet näkyvät myös muunkielisillä Mascus-sivustoilla: vesipumppu voidaan myydä myös ulkomaille ilman ylimääräisiä ilmoituskustannuksia, jos kaupantekijät vain ymmärtävät samaa kieltä.

  Myynti-ilmoituksen maksutavat ovat tilisiirto, luottokortti ja verkkopankki.

   

  P.S. Tiesitkö että Mascuksessa myynnissä olevilla laitteilla onnistuu myös kaivonporaus?

  P.S. Vesipumput ovat vain pikkuinen osa Mascuksen laajaa maanrakennuskoneiden valikoimaa. Niiden lisäksi myynti-ilmoituksissa on edustettuina esimerkiksi kompressorit ja kontit.