Ilmoituksia: 36

Moottorikelkat

Alla näet ilmoituksia luokasta käytetyt moottorikelkat, jotka ovat myynnissä Mascuksen maatalous-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen moottorikelkat tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin moottorikelkat koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Voit myös supistaa käytettyjen moottorikelkat hakutuloksia käyttämällä tarkennettua hakua vasemmalla puolella.

Lisää Sulje
ilmoitusta/sivu

Osta & myy käytetyt moottorikelkat

Mascuksen kautta ostetaan ja myydään käytettyjä moottorikelkkoja koko Suomen mutta myös muun Euroopan alueelta.

Myynnissä ovat mm. käytetyt Ski-doo-, Polaris-, Lynx-, Yamaha- ja Arctic Cat -moottorikelkat.

Moottorikelkan ostaminen Mascuksen valikoimista

Kun silmiisi sattuu sopiva käytetty moottorikelkka, jätä sen myyjälle yhteydenottopyyntö Mascuksen kautta tai ota tähän heti yhteyttä. Kaupoista ei oteta välityspalkkiota, eli moottorikelkan ostaja maksaa suoraan myyjälle.

Mikäli sopivaa moottorikelkkaa ei löydy tällä hetkellä Mascuksen valikoimista, voit jättää ilmaiseksi halutaan ostaa -ilmoituksen. Tällöin saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun vaatimukset täyttävä kelkka ilmoitetaan myyntiin.

Myynti-ilmoitusten sivujen linkkien kautta löydät tarvittaessa tietoa siitä, miten moottorikelkka voidaan rahoittaa ja kuljettaa Sinulle.

Moottorikelkka myyntiin Mascuksen avulla

Mascuksen kautta on vaivatonta laittaa moottorikelkka ostajien löydettäväksi. Ostohaluinen ottaa yhteyttä suoraan kelkan myyjään tai jättää yhteydenottopyynnön Mascuksen välityksellä.

Myyntiin ilmoitetut moottorikelkat näkyvät samalla ilmoituksella 60 vuorokautta. Käytetty kelkka on mahdollista kaupata samalla ilmoitushinnalla myös ulkomaille, sillä ilmoitukset näkyvät myös muilla kielillä julkaistavilla Mascus-sivustoilla.

Myynti-ilmoitus voidaan maksaa verkkopankissa, tilisiirrolla tai luottokortilla.

P.S. Mascuksesta löydät myös mönkijät.

moottorikelka