Käytettyjen laitteiden haku Sulje » Tarkennettu haku

  Lisää ostoilmoitus
  Ilmoituksia: 302

  Haarukkavaunu

  Alla näet kaikki ilmoitukset luokasta käytetyt haarukkavaunu, materiaalinkäsittely-tuoteryhmästä. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen haarukkavaunu tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin käytettyihin haarukkavaunu koneisiin merkeittäin lajiteltuina. Ole hyvä ja käytä tarkennettua hakua vasemmalla puolella supistaaksesi hakua luokassa haarukkavaunu.

  Lisää Sulje
  ilmoitusta/sivu

  Haarukkavaunu ammattilaisille

  Mascuksen avulla ostetaan ja myydään haarukkavaunut eli pumppukärryt koko Suomen ja Euroopan alueelta.

  Merkeistä ovat edustettuina mm. käytetyt Pramac-, Linde-, Hyster- ja BT-haarukkavaunut.

  Miten ostaa käytetty haarukkavaunu Mascuksen valikoimista?

  Jos silmiisi osuu kevolliselta vaikuttava käytetty haarukkavaunu, ota suoraan yhteyttä suoraan sen myyjään tai jätä myyjälle yhteydenottopyyntö Mascuksen kautta. Kaupoista ei oteta välityspalkkiota, eli ostaja maksaa haarukkavaunusta suoraan myyjälle.

  Jos sopivaa haarukkavaunua ei löydy tällä hetkellä Mascuksen valikoimista, voit jättää maksutta halutaan ostaa -ilmoituksen. Tällöin saat tiedon sähköpostiisi, kun vaatimuksiasi vastaava haarukkavaunu ilmoitetaan myyntiin.

  Myynti-ilmoitusten sivujen linkeistä löydät tarvittaessa tietoa siitä, miten haarukkavaunu voidaan rahoittaa ja kuljettaa ostajalle.

  Haarukkavaunut myyntiin Mascukseen

  Mascuksen avulla on helppo laittaa haarukkavaunut myyntiin. Ostamisesta kiinnostunut ottaa yhteyttä suoraan haarukkavaunun myyjään tai jättää tälle yhteydenottopyynnön Mascuksen välityksellä.

  Haarukkavaunut ovat samalla ilmoituksella näkyvillä 60 vuorokautta – sekä Suomessa että muunkielisillä Mascus-sivustoilla ympäri Eurooppaa. Käytetty pumppukärry on mahdollista kaupata samalla ilmoitushinnalla myös ulkomaille, kunhan vain kielimuuri ei nouse esteeksi.

  Myydään-ilmoituksen mahdolliset maksutavat ovat verkkopankki, tilisiirto ja luottokortti.